L’AJV rep la Medalla al Mèrit de l’Advocacia de la Comunitat Valenciana per la seua defensa del dret civil valencià

Ha arreplegat el premi el president de l'AJV Jose Ramón Chirivella, davant un auditori nodrit de representants de la societat civil i la classe política

El Consell Valencià de Col·legis d’Advocats ha atorgat la seua màxima distinció a l’Associació de Juristes Valencians per la seua encomiable labor en la defensa i reivindicació del dret civil propi dels valencians.

Ha arreplegat el premi el president de l’AJV Jose Ramón Chirivella, davant un auditori nodrit de representants de la societat civil i la classe política. José Soriano, secretari del Consell ha lloat la tasca de l’Associació, que quasi sense mitjans, ha aconseguit el suport de més de 300 ajuntaments de tots els colors i d’associacions, sindicats i grups de tota índole.

Just fa dues setmanes Les Corts van tirar avant la proposició de llei per a impulsar la reforma constitucional que permeta la recuperació de les competències en matèria civil de la Comunitat Valenciana.

La proposta es va aprovar amb 88 vots a favor i els 8 de Ciutadans en contra, tots els altres van votar favorablement.

Ara el següent pas serà en el Congrés, on, si els mateixos partits que van recolzar en Les Corts el dret civil valencià, no hauria de trobar obstacles.

 

Publicitat