30.8 C
Valencia

Alacant obri la campanya de cobrament de l’impost de vehicles

Suma Gestió Tributària ha obert la campanya de cobrament de l'impost de vehicles i les taxes de fems i de guals en 137 municipis d'Alacant.

- Publicitat -AVL

Concretament, en este primer període de 2020 s’han emés un total d’1.894.361 rebuts, la qual cosa representa un increment de 35.759 sobre el mateix període del passat any, pertanyents a 1.062.507 contribuents, ha informat la Diputació en un comunicat.

El període de pagament voluntari d’estos impostos, que es va iniciar el 5 de març i conclourà el 8 de maig, marca el termini ordinari per a complir amb les obligacions tributàries perquè una vegada vençut este període s’aplica el corresponent recàrrec als rebuts impagats.

Entre els serveis que l’organisme tributari de la Diputació d’Alacant posa a la disposició dels contribuents per a facilitar el compliment de les seues obligacions està el de poder sol·licitar un fraccionament a través de qualsevol canal.

Així mateix, i amb l’objectiu d’oferir les “màximes facilitats”, tenen a la seua disposició una “àmplia varietat” de canals d’atenció complementaris, on poden informar-se, resoldre dubtes i pagar els seus rebuts, tant de manera presencial com telefònica i digital, ha explicat la corporació provincial.

OFICINES I ATENCIÓ TELEFÒNICA

Els contribuents disposen del servei de les 45 oficines físiques que Suma té a la província. Igualment, durant tot este període, l’organisme tributari presta un servei d’atenció itinerant en aquells municipis que no disposen d’oficina per a facilitar les gestions als ciutadans i evitar desplaçaments.

El Centre d’Atenció a l’Usuari (CAU) ha incrementat també els seus llocs telefònics, posant a la disposició dels usuaris un total de 63 centraletes, ampliables segons les necessitats. A través del servei telefònic de Suma, es poden realitzar consultes, pagar rebuts amb targeta de crèdit i rebre atenció en sis idiomes: castellà, valencià, anglés, francés, alemany i rus.

El Telèfon d’Atenció al Contribuent (965 292 000) funciona de dilluns a divendres de manera ininterrompuda de 8.00 a 21.00 hores i els dissabtes de 10.00 a 14.00 hores.

TRÀMITS ONLINE

A més, els ciutadans tenen actualment la possibilitat de realitzar tota classe de gestions relacionades amb este període en la pàgina web i la seu electrònica; des d’accedir als rebuts dels seus impostos, obtenir duplicats, realitzar domiciliacions, pagar amb targeta de crèdit o sol·licitar un fraccionament. La web de Suma incorpora un servei xat, perquè els usuaris puguen realitzar fàcilment les seues consultes.

L’organisme presta a més atenció a través de les seues xarxes socials Facebook, Messenger i Twitter, que s’han convertit en una alternativa de gran acceptació entre els contribuents per a informar-se i resoldre dubtes.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,754FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Generalitat es compromet a construir la rotonda de la Ratlla del Terme

La Subdirecció General de Mobilitat redactarà el projecte bàsic que servirà per a planificar l'execució de la rotonda. Posteriorment, serà també la Generalitat qui s'encarregarà de la construcció.

Benicàssim continua amb els tractaments contra mosquits en aigua estancada

El consistori actua en les zones on s'ha acumulat aigua i ha proliferat l'aparició de larves

Oberta la preinscripció per a les activitats esportives municipals d’Alcalà-Alcossebre

Es manté l'oferta de classes d'aeròbic, step, pilates, ritmes llatins, taitxí, ioga i manteniment en Alcalà i Alcossebre

Educació rectifica i permet l’entrada als col·legis a la terapeuta ocupacional però no a les infermeres escolars

La terapeuta va rebre l'autorització després de la reunió de Ballester amb les mares dels alumnes a diversitat funcional

Cullera manté la programació cultural prevista fins a final d’any

El consistori reactiva dos dels sectors més afectats pel coronavirus amb el Circuit Teatral, el Café Teatre i Cullera a Escena i amb una amplia programació musical
- Advertisement -

: Valencià