10.9 C
Valencia

Alacant contractarà 46 aturats majors de 30 anys amb el programa EMCORP

L'Agència de Desenvolupament Local, la regidoria de Recursos Humans i LABORA iniciaran al setembre el procés de selecció dels candidats.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Alacant, a través de l’Agència Local de Desenvolupament (ALD), que dirigeix ​​l’edil popular Mari Carmen d’Espanya, iniciarà al setembre el procés de selecció de 46 llocs de treball del programa d’ocupació EMCORP, dirigit a persones desocupades de al menys 30 anys i amb qualificació professional.

L’any passat la subvenció va ser de més de 500.000 euros i es van contractar a 31 persones. D’altra banda, en l’ALD s’està pendent de la convocatòria dels programes d’ocupació de garantia juvenil, que l’any passat van permetre contractar 64 joves menors de 30 anys i que no han estat convocats per la Generalitat.

- Publicitat -

La contractació dels EMCORP es realitzarà a través de LABORA, l’Agència Local de Desenvolupament i la regidoria de Recursos Humans, amb una durada de sis mesos i amb el cofinançament autonòmica amb una subvenció de més de 850.000 euros.

Les persones escollides a l’EMCORP està previst que s’incorporen a mitjans d’octubre com a personal laboral temporal mitjançant contractes d’obra i servei d’interés general i social amb la finalitat de participar en un projecte determinat.

- Publicitat -

Concretament, s’incorporaran 10 auxiliars administratius, un administratiu, 2 educadors socials, un tècnic en comunicacions, 3 tècnics superiors en ciències ambientals, un ajudant de veterinària, 3 arquitectes, un arquitecte tècnic, un tècnic mitjà en treball social, 2 delineants, 1 enginyer civil, un enginyer tècnic d’obres públiques, un enginyer industrial, un restaurador de béns culturals, un oficial de pintura, un oficial d’obra, 8 peons de pintura i paleta, un llicenciat en història, un tècnic d’esports, un aparellador, 2 ajudants d’oficis i manteniment, un tècnic geògraf i un llicenciat en administració d’empreses.

El programa EMCORP està convocat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) i té com a finalitat fomentar la integració sociolaboral entre els aturats de llarga durada.

Pendents dels EMPUJU i EMCUJU

- Publicitat -

D’altra banda, la regidora d’Ocupació i Desenvolupament Local ha destacat també la seua preocupació per la falta de convocatòria dels programes d’ocupació juvenil, EMCUJU i EMPUJU, per part de la Generalitat.

L’Ajuntament d’Alacant va contractar l’any passat a un total de 64 joves menors de 30 anys, amb una inversió d’1.509.481,15 euros, per a treballar en diferents àrees municipals durant un període de 12 mesos, en el marc de Fons Social Europeu de Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,020FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló activa el Cecopal després de la declaración de l’estat d’alarma per a reforçar la resposta devant la covid-19

L'Ajuntament constituirà aquest dimarts aquest òrgan de coordinació política i tècnica per a abordar les noves mesures

La Diputació de Castelló aposta per un model de turisme sostenible i respectuós amb la cultura i les tradicions

La institució participa en un estudi per al foment de la cultura rural sostenible del bé comú, presentat hui a Alfondeguilla en l'acte organitzat per l'Associació Valenciana per al Foment de l'Ecomomia del Bé Comú

Vila-real encara la segona ona de la pandèmia amb prop de 800 denúncies des de març

L'Ajuntament de Vila-real encara el nou estat d'alarma i les restriccions de la segona ona de la pandèmia amb l'experiència del paper “clau” que tant Policia Local com Protecció Civil han exercit des del 14 de març en la lluita contra la covid-19.

La Sanitat valenciana passa la barrera de les 1000 persones ingressades a hospitals per coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat 356 confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens.

Alcalà-Alcossebre contractarà tres persones desocupades per a treballs de prevenció de la COVID-19

Dins del programa ECOVID que promou la contractació de persones de més de 30 anys, en situació de desocupació a conseqüència de la COVID-19, que desenvolupa la Generalitat Valenciana en col·laboració amb els Ajuntaments
- Advertisement -

: Valencià