Alacant presenta quatre cursos de formació per a impulsar l’ocupació

Impulsa Alacant ofereix l'oportunitat a 30 aturats de llarga duració de rebre una formació per a la seua reinserció en el mercat laboral en activitats com l'obra de paleta o la jardineria.

Publicitat

L’Ajuntament d’Alacant, a través de l’Agència Local de Desenvolupament, que dirigeix Mari Carmen d’Espanya, ha obert la inscripció dels cursos de formació per a l’ocupació per a este mes de desembre de 2019, d’operador d’aparells elevadors, de manteniment de jardins i zones verdes, de tècnic en infraestructures de telecomunicacions i un taller mixt de formació i ocupació.

En este últim curs, subvencionat per LABORA SERVEF, es donarà una formació dirigida a 30 aturats de llarga duració que els permeta optar a un contracte de treball en activitats professionals d’obra de paleta, jardineria i dinamització comunitària.

PublicitatRovira  

Els cursos de formació romandran amb el termini d’inscripció obert fins a esgotar les places i els interessats realitzaran la matrícula a través de la web de LABORA SERVEF o en l’Agència Local de Desenvolupament. Els cursos tenen una duració de 20 a 175 hores, excepte el de jardineria que s’impartirà al llarg de cinc mesos amb un total de 510 hores lectives.

L’objectiu és fomentar el desenvolupament econòmic i social de la població alacantina i, d’esta manera, millorar les possibilitats d’accés a una ocupació i fins i tot, optar a millors llocs de treball entre la ciutadania.

Tots els cursos s’impartiran en el Centre d’Ocupació i Formació Zona Nord “El Tossalet”, en el Centre de Formació de l’Agència Local “Natzaret” i en l’Agència Local de Desenvolupament. Per a ampliar informació sobre dates, inscripcions i ubicacions pot consultar el següent enllaç:

Nuevas actividades formativas en diciembre ¡Conócelas!

PublicitatJuega Limpio Orihuela