20.6 C
Valencia

Alacant demana als ciutadans que usen la màscara per a evitar rebrots

La Policia Local ha imposat un total de 122 denúncies esta setmana per no portar màscares i es reforça el dispositiu per a evitar aglomeracions i vigilar el seu adequat ús.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Alacant a través de la regidoria de Seguretat, dirigida per l’edil José Ramón González, ha demanat als ciutadans que han d’extremar les mesures de prevenció i usar les màscares per a evitar rebrots de coronavirus a Alacant.

La Policia Local ha intensificat aquesta setmana el control i conscienciació ciutadana del degut ús de la màscara, i ha imposat un total de 122 denúncies a les persones que incomplien la mesura reforçant el dispositiu per a evitar aglomeracions i vigilar el seu ús obligatori de protecció sempre que no es puguen mantindre les distancia mínimes de seguretat per a fer front al COVID.

El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha agraït que “la majoria dels ciutadans estan complint aquesta important mesura per a previndre possibles focus d’infecció de COVID amb responsabilitat” i fet una crida a “la consciència de la minoria, és necessari que ens acostumem a eixir de casa amb la màscara, i és obligatori portar-la en llocs on no es poden guardar les distàncies mínimes de seguretat perquè amb ella podrem garantir la salut de tots”.

Els agents policials recorden que les sancions per l’incompliment i desobediència de no utilitzar la màscara comporta multes de fins a 100 euros, i des de la regidoria de Seguretat l’edil incideix en què “se serà inflexible amb aquesta mesura perquè no podem arriscar-nos a patir rebrots de COVID o que ens hàgem de confinar de nou a la nostra ciutat”.

Des de la Policia Local es demana la col·laboració i s’intensificarà la vigilància sobretot els caps de setmana, i realitzarà controls per a evitar aglomeracions i que es compleixen les mesures de protecció sanitàries i de seguretat per a fer front a aquesta pandèmia, sobretot a la platja de Sant Joan i els zones turístiques.

La Policia Local vol que els ciutadans porten la màscara i es faça un ús adequat en els llocs on estan observant que hi ha molta gent, i no es poden mantindre les degudes distàncies socials, per això comencen a donar avís que és obligatori el seu ús i que han de posar-li-la o abandonar el lloc, davant la desobediència reiterada els agents comença a sancionar perquè el que està en joc és la salut de la majoria per a evitar contagis.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,707FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià