16.2 C
Valencia

Alacant dona llum verda a la reurbanització i millora del barri de Rabasa

La Junta de govern municipal del pròxim dimarts té previst debatre i aprovar este programa vinculat a la seguretat i salut durant els treballs.

- Publicitat -AVL

La Junta de govern municipal d’Alacant té previst debatre i aprovar dimarts que ve, 21 de juliol, el Pla de Seguretat i Salut que ha de regir les obres de reurbanització i millor del barri de Rabasa, en les quals l’Ajuntament invertirà 1,9 milions d’euros.

Amb la llum verda oficial a este Pla de Seguretat i Salut, la Corporació supera l’últim tràmit administratiu d’importància abans de començar els treballs, el projecte dels quals es denomina “Reurbanització del barri de Rabasa, millora de l’accessibilitat i mobilitat del barri”.

- Advertisement -

El projecte d’obres contempla la renovació de carrers i places, adjudicat en el seu moment a la societat Tecopsa, persegueix millorar l’accessibilitat en incorporar la plataforma única, a més de deixar el barri preparat per a la seua connexió futura amb la Via Parc.

El citat Pla de Seguretat i Salut estableix les disposicions mínimes en l’àmbit d’estes matèries que han de tindre’s presents durant la realització dels treballs perquè evolucionen amb diligència i evitar imprevistos i danys.

La reurbanització de Rabasa és una de les actuacions principals finançades amb les inversions financerament sostenibles del Pressupost de 2019 i que permetrà desenvolupar un ambiciós projecte de renovació i modernització de carrers i places d’este popular barri situat enfront de les instal·lacions militars i que en un futur pròxim albergarà la nova Comandància de la Guàrdia Civil.

La constructora Tecopsa va ser la millor valorada -amb 100 punts- d’un conjunt de 22 empreses presentades al procés de contractació d’esta convocatòria que partia amb un pressupost base de licitació de 2.411.021 euros. Una actuació amb la qual el Consistori vol dotar al barri d’una imatge renovada i actual, amb una urbanització de major qualitat que millore l’accessibilitat i la mobilitat sostenible.

El regidor d’Urbanisme, Adrián Santos, va explicar que “este projecte està dirigit a millorar les condicions d’accessibilitat i mobilitat del barri amb una actuació que a més modernitzarà la imatge de Rabasa amb una urbanització més actual i de major qualitat, donant la resposta que esperen els seus veïns”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,997FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Simó i Marco, enfrontats per l’IBI de PortCastelló

L'actual president de l'autoritat portuària i portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament de Castelló fins fa dos mesos, considera que este l'augment que ha anunciat el consistori "tindrà repercussions negatives".

La Generalitat continuarà endavant amb el toc de queda malgrat la negativa del Consell Interterritorial

Puig assegura que “és necessari fer un pas més” tra augmentar els ingressos un 97% i els contagis un 45% en les últimes setmanes.

El Govern i les comunitats ajornen l’aprovació del toc de queda

Totes les comunitats, excepte Madrid i Euskadi, donen suport a les noves restriccions contra la pandèmia.

Castelló preveu aprovar subvencions per més de 211.000 euros als col·lectius de festes

Dilluns que ve se celebrarà un Consell Rector per a donar llum verda a les ajudes a gaiates, colles, Festes de Carrer i ens vinculats

Borriana obri el primer circuit de cal·listènia al parc de Novenes de Calatrava

• Amb un pressupost de més de 26.000 euros, els mòduls de cal·listènia se situen en una superfície habilitada d'aproximadament 25m x 15m i estaran acabats la setmana que ve
- Advertisement -

: Valencià