8.9 C
Valencia

Alacant acomiada les Fogueres 2020 amb la palmera de Sant Joan

Els 850 coetons de la Palmera de 2020 ja anuncien les Fogueres de 2021.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Els 850 coetons de la Palmera de 2020 ja anuncien les Fogueres de 2021. Alacant va acomiadar ahir a la nit les Fogueres amb el llançament de la palmera de Sant Joan, que ha omplert el cel de la ciutat de color.

La palmera constava de 850 coets elaborats per la pirotècnia Fernández. Este any han estat unes festes atípiques, per la pandèmia del coronavirus que ha obligat a cancel·lar la majoria d’actes festius.

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, la vicealcaldessa Mª Carmen Sánchez, el regidor de Festes Manuel Jiménez, integrants de l’equip de govern, la presidenta de la Federació de Fogueres, Toñi Martin-Zarco, les Bellees del Foc -Isabel Bartual i Noelia Vinal , i les seues Dames d’Honor han presenciat l’històric tret de la Pirotècnia Ferrández.

Ofrena de flors a la Patrona després de la Missa Oficial

Luis Barcala i Mª Carmen Sánchez, juntament amb el regidor de Festes, Manuel Jiménez, la presidenta de la Federació de Fogueres, Toñi Martin-Zarco, i les Bellees del Foc, Isabel Bartual i Noelia Vinal, han ofert rams de flors en el seu cambril a la Patrona d’Alacant, la Mare de Déu del Remei, a la conclusió de la Missa Oficial de Fogueres.

- Publicitat -

Esta cerimònia religiosa, que ha estat presidida pel bisbe d’Orihuela-Alacant, Jesús Murgui, s’ha desenvolupat a la cocatedral de Sant Nicolau. A ella també han assistit diferents regidors de l’equip de govern.

El predicador ha estat l’alacantí Domingo García, rector del Complex Vistahermosa i doctor en Teologia Dogmàtica per la Universitat Gregoriana de Roma. Que un alacantí haja estat el predicador de la Missa Oficial de Fogueres és una petició que l’Ajuntament va fer al Bisbat perquè esta designació es convertisca en habitual cada 24 de juny, dia de Sant Joan.

El alcalde de Alicante, Luis Barcala, asiste junto con la vicealcaldesa Mª Carmen Sánchez e integrantes del Equipo de Gobierno a la Misa Oficial de San Juan. Concatedral de San Nicolás Foto; Ayuntamiento de Alicante/Ernesto Caparrós
- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,329FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Comunitat Valenciana registra 1419 positius i 29 morts per coronavirus

Per províncies: 126 a Castelló, 398 a Alacant i 895 a València

Cullera presenta el seu pressupost més social per a fer front a la pandèmia

L’equip de govern traurà endavant uns comptes on aposta decididament pel benestar de les persones, congela novament els impostos i torna a reduir el deute

Torrent presenta una proposta de pressupostos per a 2021 amb la major despesa d’inversió en polítiques socials

El consistori augmentarà en més de 327.000 € el pressupost destinat a programes de Família, Serveis Socials i Foment de l'Ocupació.

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària
- Advertisement -

: Valencià