28.3 C
Valencia

Alacant renova jocs infantils i mobiliari en una vintena de zones de la ciutat

L'Ajuntament d'Alacant ha certificat esta setmana les obres de renovació dels jocs infantils, biosaludables i el mobiliari urbà d'una vintena de zones, places i parcs de la ciutat, executats amb inversions financerament sostenibles.

- Publicitat -AVL

A la ciutat d’Alacant existeixen en l’actualitat un total de 280 àrees de jocs infantils i 37 de biosaludables, de diferents característiques i antiguitat, que es troben repartides per tot el terme municipal en parcs i places, segons ha informat el consistori en un comunicat.

L’edil d’Infraestructures, José Ramón González, ha explicat que l’any passat la regidoria d’Infraestructures, va proposar un Pla Integral a tres anualitats per a “millorar i renovar la totalitat de zones de joc de la ciutat, havent-se ja finalitzat en 2018 la Fase I i recentment la Fase II dins d’esta anualitat 2019, amb una inversió de més d’un milió d’euros”.

La presència d’àrees de jocs infantils a la ciutat s’ha incrementat en els últims anys “de manera notòria” i als parcs, jardins i places “recuperant i ompliment d’espais on els xiquets i majors poden gaudir i educar-se amb el joc a la ciutat”.

Des de l’àrea d’Infraestructures han destacat que “quan van arribar al Govern municipal van proposar la necessitat d’impulsar i millorar el manteniment i conservació de tots els jocs i àrees biosaludables“, amb l’objectiu d'”aconseguir que els ciutadans pogueren gaudir de manera adequada i amb una seguretat garantida, ajustant-se també als estàndards i normes de recomanable compliment per al manteniment de jocs”.

Renovació dels jocs infantils i biosaludables

Els parcs infantils estan sotmesos a una sèrie de normes de seguretat, tant en les instal·lacions (situació, accessibilitat, ús, clos, pavimentació, senyalització), així com els equipaments de joc (balancins, tobogans, gronxadors).

Per a això, l’Ajuntament ha licitat a través de Lots la renovació dels jocs infantils i biosaludables, així com el mobiliari urbà per a reparar i adequar algunes zones ja existents, establint les condicions de prestació del subministrament i instal·lació d’equipaments de jocs infantils, aparells biosaludables, mobiliari urbà, paviments de seguretat i treballs necessaris per al condicionament de diverses àrees de jocs a Alacant.

Així mateix, també s’han adaptat les diferents instal·lacions d’oci en zones públiques a la normativa existent i s’ha aconseguit “elevar la qualitat dels espais públics municipals fomentant l’ús per famílies amb xiquets i/o majors”.

Esta setmana s’han certificat els treballs de jocs infantils i biosaludables executats amb més de mig milió d’euros, situats en l’avinguda de les Nacions amb Condomina, General Marvá, Regidor Lorenzo Llaneras, General Espartero, Millena, Teulada amb Xàbia, Teulada amb avinguda de Jaume I, Plaza del Pare Fontova, Sant Joan de Déu, Princesa Mercedes, Hipòdrom, avinguda UNICEF, el Parc Periodista José Picó, el Parc Joan Pau II.

A tot això se suma el nou mobiliari urbà situat als carrers Regidor Lorenzo Llaneras, General Espartero, Millena, Teulada amb el carrer Xàbia, avinguda de Teulada amb Jaume I, Princesa Mercedes i la Plaça de Sant Joan de Déu.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià