30.8 C
Valencia

Alacant posa en marxa les obres d’un parc en Benalua

El regidor d'Urbanisme, Adrián Santos, ha destacat que esta plaça es convertirà en un pulmó verd, en el qual es fomentarà la biodiversitat.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Alacant, a través de la regidoria d’Urbanisme, ha posat en marxa les obres d’urbanització de la Plaça de la Ciutat de la Justícia amb la fase inicial de replanteig. Esta obra va ser adjudicada el passat 23 de novembre en Junta de Govern a l’empresa Pavasal Empresa Constructora S. a. amb una inversió de 831.444 euros i que és l’avantsala del desenvolupament de la Ciutat de la Justícia.

El regidor d’Urbanisme, Adrián Santos, ha mostrat la seua satisfacció de poder portar avant este important projecte per a la ciutat amb el qual “s’aconseguirà crear un nou pulmó verd de més de huit mil metres quadrats en ple centre i dotar d’un parc amb un estany que inclourà espècies vegetals de gran port”.

Un dels criteris principals del disseny del projecte ha sigut la ubicació d’una gran zona verda amb un passeig arbrat que servirà com a espai vertebrador, i en el disseny de la Plaça la vegetació té una importància predominant, perquè en els diferents espais enjardinats, es plantaran espècies de fulla caduca i majoritàriament altres espècies vegetals autòctones per a contribuir a la sostenibilitat.

A més, el disseny inclou un entramat d’itineraris de diferent rang que travessen la plaça. Els que la travessen d’Est a Oest s’han concebut com a passejos arbrats de sis metres d’amplària per a connectar el carrer de Princesa Mercedes amb la d’Escultors Germans Blanco. Els que discorren en direcció Nord-Sud, de només dos metres d’amplària, tenen per tan menor rang i no estan concebuts com a elements de relació, de manera que compleixen més aviat la funció de completar l’accessibilitat de la plaça.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,754FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Trovam, la Fira Valenciana de la Música, sobreviu a l’any COVID

La huitena edició d'esta fira que se celebrarà a Castelló del 11 al 14 de novembre, abordarà les conseqüències de la COVID-19 en la indústria musical i gran part dels debats i les activitats professionals tindran com a objectiu establir camins i línies de recuperació i desenvolupament del ram.

Castelló tindrà un Pla Director per a proveir d’aigua potable a tota la província amb un “canvi de model de gestió”

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assenyalat en el seu compromís amb la Diputació Provincial per desenvolupar este projecte que s''han acabat "els temps de les obres no planificades o pegats per qüestions partidistes en l'aigua".

Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

Alfafar inicia la campanya de recollida d’arròs

La campanya es realitzarà en les 840 hectàrees que conformen la Marjal d'Alfafar.
- Advertisement -

: Valencià