26.3 C
Valencia

Alacant preadjudica les obres de reparació de voreres

Involucra S.L. s'ha classificat per primer lloc en els quatre primers lots i Mediterrani d'Obres i Asfalts S.L. en el cinqué

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Alacant ha aprovat en Mesa de Contractació la classificació de les empreses que s’han presentat al concurs de les obres de reparació, manteniment i conservació de voreres d’Alacant, que va eixir a licitació per un import de 666.231 euros. Involucra S.L. s’ha classificat en primer lloc en els quatre primers lots i Mediterrani d’Obres i Asfalts S.L. en el cinqué. La regidoria d’Infraestructures de l’Ajuntament d’Alacant, dirigida per l’edil José Ramón González, ha impulsat este projecte amb terminis d’execució que van de quatre a sis mesos. Les obres es duran a terme en més de sis-cents carrers i llocs de la via pública d’Alacant, per a arreglar trencaments de paviments, vorades, escocells alçats, voreres, arquetes deteriorades, trencaments de tancaments i deficiències en l’accessibilitat urbana, que requereixen una intervenció immediata sobre les deficiències puntuals detectades a la ciutat.

“El principal objectiu és poder arreglar i reparar totes les peticions que hi ha en l’àrea d’Infraestructures, i per a això s’ha realitzat un projecte de manteniments, reparació i conservació de voreres en diverses fases per a intervenir de manera global en tota la ciutat”, ha explicat José Ramón González.

Per a això, des de l’àrea d’Infraestructures a través de les visites realitzades pels inspectors d’obres municipals han elaborat els projectes, on s’han detectat o denunciat desperfectes i deficiències en nombrosos enclavaments assenyalades per Bombers, Policia Local o el personal d’altres departaments municipals, associacions veïnals i comerços, entre altres.

L’edil d’infraestructures ha valorat les intervencions que s’han dut a terme en l’últim any des de la seua arribada a l’àrea d’infraestructures per a “poder donar solució a totes les peticions registrades en l’àrea i de veïns, garantit un adequat manteniment i reparació de les voreres, i una major seguretat de tots els alacantins que diàriament transiten per elles”.

Els Lots de 666.231,77 euros, estan dividits en cinc projectes, el primer compta amb un pressupost de 96.589 euros, el segon tindrà 96.693 euros; el tercer, 99.443; el quart, 94.912, i el cinqué, el més voluminós, serà de 278.592 euros.

L’Ajuntament pretén amb totes estes obres millorar la imatge ciutadana i el trànsit dels veïns, així com evitar accidents als vianants. En 2019 des de la regidoria d’Infraestructures va redactar un Plec de Prescripcions Tècniques per part de la Unitat Tècnica de Conservació de Vies Públiques, que va ser remés el mes de novembre juntament amb tota la documentació per a la seua licitació al Servei de Contractació, ja que des de l’any 2015, no es disposa d’un contracte de manteniment parcial de voreres.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,700FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià