Alacant presenta per a les seues Fogueres de Sant Joan la campanya “Planta cara: zero agressions sexistes”

Com a novetats per a enguany hi haurà més seguretat i més neteja

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, va presentar ahir les novetats del dispositiu especial que l’Ajuntament d’Alacant ha organitzat per a les Fogueres 2018 en el seu 90 aniversari, entre les quals destaquen una campanya de prevenció sota el lema ‘Planta cara: zero agressions sexistes‘. Unes altres de les mesures de seguretat que es realitzaran són els pàrquings dissuasoris del divendres 22 al diumenge 24 de juny per a ús públic amb connexió de transport públic fins al centre de la ciutat en Benalúa, Av. d’Aguilera enfront dels jutjats i el Mercat de Teulada, així com un programa pilot amb parades addicionals en les línies nocturnes 21N i 22N durant la prestació del servei nocturn.

El primer edil va informar que enguany és plantarà un total de 89 fogueres infantils i 89 fogueres adultes, de les quals 9 són de categoria especial i 7 de primera categoria, destacant “la transversalitat, la quantitat d’àrees que s’han coordinat des de l’Ajuntament perquè tot transcórrega amb tranquil·litat i puguem gaudir de les nostres Fogueres del 90° Aniversari, fent que la ciutat siga oberta i agradable per als alacantins i per a tots els visitants i turistes que compartiran amb nosaltres tots aquests dies de Festes”.

PublicitatAVL

“Una ciutat que es va a bolcar en les seues Festes Oficials, en les Fogueres de Sant Joan, introduint una novetat important que és aqueixa coordinació que no s’havia produït fins ara entre diferents departaments del mateix Ajuntament: Neteja, Manteniment, Parc i Jardins, Seguretat, Festes Coordinació amb Federació, i amb la UTE, i és el que entenem que si des de tots els fronts ataquem un mateix problema és molt més senzill anar resolent-ho”, ha explicat Barcala.

Així mateix, Manuel Jiménez, president de la Federació de les Fogueres de Sant Joan, ha volgut expressar el seu “agraïment a la implicació de totes les àrees de l’Ajuntament que col·laboren en les festes: Neteja, Seguretat i Igualtat, volem que enguany la igualtat es convertisca en un estendard durant aquestes festes”.

A més va anunciar el Programa Oficial de Fogueres 2018 amb el tiratge de “93.000 exemplars que es van a distribuir en la Casa de la Festa de les Fogueres i molts d’ells es van a destinar a punts d’informació turística de la ciutat i a un altre tipus d’associacions, perquè tots els alacantins i totes les persones que ens visiten puguen tenir de primera mà la informació de tot el que va a esdevenir en aquest mes de juny.

El programa de Festes comença avui 1 de juny, amb el Pregó Oficial i totes les activitats que fins al 29 de juny, dia de Sant Pere es van a dur a terme incloent la fira taurina, desfilades i actes, un programa complet i de fàcil maneig.

Esta publicació està disponible en : Valencià