20 C
Valencia

Alacant registra 15 nous positius dels 148 de la Comunitat Valenciana

La província d'Alacant suma ja 4.324 persones contagiades de coronavirus. No obstant això, la Comunitat Valenciana manté tendència descendent en ingressos hospitalaris

- Publicitat -AVL

Dades actualizades

En plena fase d’inici de la desescalada, la Comunitat Valenciana registra el dia amb menys ingressos hospitalaris per coronavirus. Com a dada esperançadora, insistir que els ingressos en UCI es redueixen més de la meitat en les últimes dues setmanes, a pesar que en les últimes hores han ingressat 11 persones amb coronavirus als hospitals valencians.

Per tant, es manté la tendència descendent i el nombre d’ingressos suposa només el 8% del total de casos confirmats en el dia de hui. En total, es mantenen hospitalitzades 626 persones en aquests moments. D’elles, 114 es troben en UCI.

D’altra banda, s’han donat 7.506 altes de persones amb coronavirus (59 des de l’actualització d’aquest diumenge), la qual cosa es tradueix en què 6 de cada 10 dels casos diagnosticats s’han curat ja de la malaltia. A la província d’Alacant s’han donat en total 2.801 altes.

Lamentablement, s’han detectat 148 nous casos positius a la Comunitat Valenciana, que eleven a 12.834 el
total de positius des que va començar la pandèmia. D’ells, 15 es troben a la província d’Alacant, que ja suma en total 4.324 persones contagiades per COVID-19. Encara romanen actius 1.071 (172 hospitalitzats i 43 d’ells en l’UCI).

Fins a l’actualitat, s’han produït un total de 1.279 defuncions en la Comunitat Valenciana, 453 a la província d’Alacant, que hui registra un solo mort.


Professionals sanitaris

El nombre de professionals de la Sanitat que han rebut ja l’alta són 1.509. El nombre total de positius és de 2.288, dels quals 779 romanen actius en aquest moment (295 a Alacant).

Quant al nombre de proves realitzades per a la detecció de coronavirus, s’han dut a terme un total de 166.508 (122.806 a través de PCR i 43.702 a través de test ràpids).

Actualització de la situació en residències


De tots els centres que han presentat algun cas positiu per coronavirus, més de la meitat no tenen cap en aquests moments. Hui dia, hi ha casos positius en 76 centres (19 a la província d’Alacant).


• Residents que han donat positiu: 2.068
• Personal treballador que ha donat positiu: 662
• Residents que han mort: 476


I es troben sota vigilància activa de control sanitari 30 residències en la Comunitat Valenciana, 8 a la província d’Alacant.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,705FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià