16.7 C
Valencia

La Policia Local d’Alacant imposa 34 sancions per no portar mascareta

Els Bombers del SPEIS sufoquen un incendi en el vessant de l'autovia en la connexió amb Sant Vicent del Raspeig.

- Publicitat -AVL

El dispositiu especial de la Policia Local per a informació i control de les mesures anti COVID-19 es va saldar ahir amb la sanció a 34 persones per no portar màscara en la via pública.

Durant la matinada, les Unitats Fox i Servei Nocturn de la Policia Local alacantina van realitzar diverses intervencions tendents a controlar l’ús obligatori de màscares en la via pública, tant en la zona de platges com a la ciutat. Dins d’aqueix va marcar, es va denunciar a un total de 34 persones per l’incompliment de l’ús de la màscara.

Cal ressenyar d’entre les intervencions realitzades, la desenvolupada al voltant de les tres de la matinada al carrer Sant Pere Poveda, a l’interior del parc finca Benisaudet, on un grup de persones no mantenia de distància interpersonal i no feien ús de les màscares. A més, s’ha procedit a alçar altres huit actes de sanció per consum d’alcohol en via pública, en concret, al carrer Mer.

D’altra banda, Unitats del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament d’Alacant amb suport de la Policia Local van actuar al voltant de les cinc de la matinada per a extingir un incendi que es propagava al carrer Ubaldo Capdepon, a l’altura del comerç “La Mueblería”, en la connexió amb Sant Vicent del Raspeig, concretament, en el vessant de l’autovia A-70.

Si bé, en un primer moment es va pensar que el fum poguera afectar la circulació de l’autovia, finalment no va anar així, gràcies a la rapidesa dels bombers de l’Ajuntament d’Alacant i del vent regnant, que va derivar l’intens fum allunyant-lo de l’autovia. Dos patrulles de Policia Local del Servei Nocturn, van participar en tasques de regulació del trànsit, mentre els bombers abordava el foc.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,795FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus a Càlig

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 7 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus al Poble Nou de Benitatxell

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat declara 2 brots de covid-19 a Vinaròs i 1 a Peníscola

Un dels brots s'ha donat en una empresa de Vinaròs.

Onda dispara els índex de contagis: 2 brots amb 27 casos

Es tracten de dos brots nombrosos que disparen la taxa de contagis de la localitat i converteix la localitat en un "punt calent" de covid-19.

438 contagiats més i 5 morts per cotonavirus des del dissabte

El nombre de persones ingressades per coronavirus es redueix un 8% en una setmana i els pacients en UCI un 6%
- Advertisement -

: Valencià