Es cancel·la la Setmana Santa d’Alacant pel coronavirus

La Junta Major de Germanors i Confraries de Setmana Santa d'Alacant, ha comunicat la cancel·lació de tots els actes

Setmana Santa Alacant

La Junta Major de Germanors i Confraries de Setmana Santa d’Alacant ha anunciat, mitjançant comunicat en les seues xarxes socials (que detallem a continuació), la cancel·lació de tots els actes de la Setmana Santa 2020, com a mesura preventiva contra el coronavirus.

En l’Assemblea General Extraordinària celebrada en la vesprada de hui, a la Casa de la Festa Manuel Ricarte d’Alacant, a la qual han assistit la totalitat de les Germanors i Confraries que formen part de la Junta Major, amb la presència del Regidor de Festes de l’Excm. Ajuntament d’Alacant i, seguint les recomanacions de les Autoritats Sanitàries i de l’Ajuntament, s’ha pres la decisió, per unanimitat de tots els assistents, de suspendre tots els actes organitzats per la Junta Major i per totes les Germanors i Confraries de la ciutat.

PublicitatAVL


Aquesta difícil decisió s’ha pres amb total responsabilitat i en benefici de tots els ciutadans d’Alacant, d’aquells que pogueren visitar la nostra ciutat en aqueixes dates, i en solidaritat amb tots els afectats per aquesta trista i preocupant situació.

Setmana Santa Alacant 2020

Esta publicació està disponible en : Valencià