Alacant reforça per Carnestoltes el transport públic amb més autobusos en totes les línies nocturnes

La Policia Local d'Alacant, vigilància privada i un servei d'inspecció nocturn de l'empresa Masatusa, controlaran l'accés en les capçaleres a les línies nocturnes en la Plaça del Mar.

Alacant a 24 de febrer del 2019. El regidor de Transports de l’Ajuntament d’Alacant, José Ramón González, informa que amb motiu de la celebració de Carnestoltes, en la nit del dissabte 2 al diumenge 3 de març, s’ha organitzat un operatiu especial de reforç de totes les línies nocturnes de transport públic d’autobusos.

El dispositiu de Transports de Carnestoltes té com a objectiu millorar el servei que s’ofereix als ciutadans en aquestes festes incrementant les freqüències dels autobusos i l’horari amb eixides des de les 23,30 hores fins a les 6,30 de la matinada.

Les línies nocturnes que es reforçaran amb vehicles articulats i més autobusos en tota la ciutat són la 21N22N23N24N, i 03N, i tal com es va aprovar en la taula de Transports comença a funcionar el trasllat de la parada i capçalera de la línia 22N de la Plaça del Mar que se situarà en l’antiga parada del Tramvia- Juan Baptista Lafora al costat de la Plaça del Mar-, i queden anul·lades les parades del Postiguet i de la Marina perquè s’accedisca amb un únic control més segur.

L’edil popular de Transports va destacar l’important reforç que es realitza de totes les línies nocturnes des de l’Ajuntament aquest Carnestoltes i va fer una crida als ciutadans perquè “utilitzen el transport públic i deixen els vehicles a casa per a accedir al centre i gaudir del dissabte rambler així com per a tornar a casa respectant les normes d’utilització del transport”.

A més també està previst que comence a funcionar les mesures de reforç amb Policia Local, vigilància privada i un servei d’inspecció nocturn de l’empresa Masatusa, en les capçaleres de l’accés a les línies nocturnes en la Plaça del Mar, i es barrarà les zones d’accés a les parades per al control.

Les capçaleres i desviaments de les Línies.

Les línies 21N i 23N situaran la seua capçalera en la Plaça del Mar, la Línia 24N en la Plaça d’Espanya i la 03N en la Plaça de la Lluna, i la línia 22N en Juan Baptista Lafora al costat de la Plaça del Mar -antiga parada del Tramvia-.

Amb motiu del Carnestoltes es tancarà al trànsit la Rambla de Méndez Núñez el que obliga la regidoria de Transports a modificar i desviar les diverses línies de bus, que canviaran els seus recorreguts del dissabte 2 al diumenge 3 de març.

Les Línies que modifiquen el seu recorregut són els autobusos 02, 03, 05, 08, 10, 12, 13 i 22, quedant de la següent forma:

-La línia 02 en sentit Sagrada Família es desvia per Bailèn, Bilbao, Sant Ferran, i en sentit La Florida des de Plaza del Mar cap a avinguda Conde Vallellano, Doctor GadeaPlaza Calvo SoteloMaisonnave i Óscar Esplá.

-Les línies 05 i 12 tindran la seua capçalera en Estels, 8.

-Les línies 08,10 i 13 tindran la seua capçalera al matí en Calderón de la Barca,7 i a la vesprada en Plaza d’Espanya.

-La línia 22 es veurà obligada a circular en sentit anada per Bailèn-Sant Ferran, recuperant la seua ruta acostumada, i en sentit tornada seguirà pel seu itinerari oficial fins a la plaça del Mar, continuant per Conde de Vallellano – Doctor Gadea i Maisonnave, on recuperen la seua ruta habitual.

Publicitat