Aitana Mas serà la cap de llista de Compromís en Alacant

Juega Limpio Orihuela

Aitana Mas serà la cap de llista a les Corts Valencianes per la província d’Alacant, en una elecció que ha comptat amb vora el 57% dels vots, Aitana Mas ha tret una curta distància a Rafael Climent, que l’ha situat en el primer lloc. També aniran en la llista Josep R. Nadal, Marian Campello, Alicia Climent, Imma Orozco, Antoni Arques, Cristina Rodriguez, Jordi Davó, Pau Torregrosa, Cintia Alavés, Juan Pedro Soriano, Victor Melgarejo, Eloísa María Sarrió, Anna Antón, Maximo Revilla, Beatriz Riera i Jose Benitez.

Aitana Mas i Mas (Crevillent, 2 de juliol de 1990) és una enginyera i política valenciana, des de l’any 2015 Directora General de Transparència i Participació.

Va ser regidora de l’Ajuntament de Crevillent entre els anys 2011 i 2015 i va liderar la candidatura al Congrés espanyol de la coalició Compromís-Q a Alacant i amb 21 anys, va ser la cap de llista més jove de l’Estat espanyol. És Enginyera d’Obres Públiques, especialitzada en hidrologia, per la Universitat d’Alacant i va ser campiona provincial d’atletisme en l’especialitat de camp a través el 2007.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here