fbpx
Dilluns,24 Juny, 2019
PublicitatSempre Teua

Francés: «Alcoi serà una de les primeres ciutats d’Espanya en posar en marxa un procés de Compra Pública Innovadora»

L’alcalde ha realitzat aquesta afirmació durant la presentació de la trobada de Compra Pública Innovadora (CPI) de la xarxa “Innpulso”.

Alcoi ja forma part de la xarxa mundial ‘Ciutats Amigables amb les Persones Majors’

Està creada per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i integrada, en l'actualitat, per unes 800 ciutats de tot el món

El líder de Podem a Dénia dimiteix i es dona de baixa després dels seus retrets a Iglesias pels resultats del 26M

Álex Rodenkirchen, exedil de Podem Dénia, ha dimitit de tots els seus càrrecs en la formació morada i s'ha donat de baixa de la militància, segons ha informat en un comunicat.

Rafael Serralta aconsegueix la majoria absoluta en Ibi

El líder del PP millora el seu resultat de 2015 i podrà governar en solitari.
moros i cristians Actualitat Valenciana

El Consell aprova declarar BIC les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi

El Ple del Consell ha aprovat el decret pel qual es declara bé d'interés cultural immaterial les Festes de Moros i Cristians d'Alcoi que se celebren en honor a Sant Jordi.

La Policia Local d’Alacant aconsegueix un Carnestoltes sense botellot desplegant un ampli dispositiu durant tota la nit i decomissa 650 litres d’alcohol

Alacant a 3 de març del 2018. La Regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que més de quaranta mil persones van celebrar la...

Adjudicades les obres de l’eix municipal cicle-vianant entre Cocentaina i Batoi

A l’empresa «Tecnología de la Construcción y Obras Públicas SA» amb un preu de 911.746,86 euros, IVA inclòs, el qual està cofinançat en un 50% pels Fons Feder de la Unió Europea.

La nova passarel•la Alcoi-Cocentaina comptabilitza 3.000 trajectes mensuals

L’obra realitzada conjuntament per l’Ajuntament d’Alcoi i el de Cocentaina, enllaça a peu les dues ciutats millorant la seguretat.

La regidoria d’Esports i el club lliuraran 2.800 entrades del partit de l’Alcoyano per als participants del Trofeu Filaes

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi en coordinació amb el CD Alcoyano ha decidit donar dues entrades a cada participant en el Trofeu Filaes que es durà endavant el divendres i dissabte a la nostra ciutat, en total hi haurà 2.800.

Pin It on Pinterest

Share This