Bonig demana a la Santa Faç “prudència” i “serenitat” per a afrontar “el que la vida va portant”

Bonig: "No acostume, com a catòlica que sóc, perquè no és bo, barrejar la religió amb la política. La política discorre".

Juega Limpio Orihuela

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha demanat a la Santa Faç “salut, protecció, prudència i serenitat per a afrontar tot el que la vida va portant” i sobre este tema ha comentat, preguntada per si tenia alguna petició per a les pròximes eleccions municipals, que “barrejar” política i religió “no sol ser bo”.

Així, en atenció als mitjans abans de participar en el romiatge de la Santa Faç a Alacant, a les portes de la Cocatedral de Sant Nicolau, Bonig ha mantingut que “igual que a Crist” a la relíquia alacantina li sol·licita “salut i treball, i el millor per a tothom”.

Bonig, preguntada sobre si tenia alguna petició de cara als comicis del 26M, Isabel Bonig ha afirmat: “No acostume, com a catòlica que sóc, perquè no és bo, barrejar la religió amb la política. La política discorre”.

La presidenta del PPCV, que ha assistit al costat de l’alcalde ‘popular’ d’Alacant, Luis Barcala, ha destacat que “este any se celebra la Santa Faç amb molt millor temps” i que acudeix amb “moltíssima il·lusió i amb moltíssima gratitud”.

“Un any més demanar-li a la Santa Faç i a gaudir del romiatge i del treball que s’ha fet des de l’Ajuntament perquè este romiatge clàssic, tradicional del poble d’Alacant transcórrega de la millor forma possible”, ha postil·lat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here