Cocentaina presenta quatre propostes viables dins dels Pressupostos Participatius 2019 per a ser votades

Els pressupostos participatius 2019 arranquen aquesta anualitat més prompte que les seues anteriors edicions per tindre més temps a desenvolupar-se

Juega Limpio Orihuela

El passat 30 de novembre de 2018 es tancava el període de presentació de propostes per a 2019. Totes elles junt amb els seus respectius informes tècnics es trobaran en breu a disposició de la ciutadania per a la seua consulta a la pàgina web www.cocentainaparticipa.com.

Les propostes han sigut informades pels especialistes pertinents de l’ajuntament de Cocentaina: el tècnic de cultura, l’arquitecte tècnic, la interventora, el coordinador d’esports i la tècnica de patrimoni. Tots ells han valorat als seus informes que la proposta feta pels veïns i veïnes fora tècnicament i econòmicament viable, resultant que dels 9 projectes presentats un total de 4 es podran votar perquè són finalment viables.

La ciutadania podrà triar entre: parc amb aparells biosaludables, redacció de l’estudi de viabilitat econòmica de la piscina coberta, festival de cultura contemporània y parc amb aparells de workout o cal·listènia

Una de les novetats de la III edició dels Pressupostos Participatius, a banda del calendari i el I Concurs de Curts – Influencer de Participació, és la possibilitat de reclamar al/la tècnic/a per estar en desacord amb l’informe de no viabilitat que haja fet, donant així, l’oportunitat d’aclarir alguns dubtes que l’especialista municipal tinga i fent, sempre que siga possible, l’informe viable.

El 12 de febrer a les 19:30 h al centre social Real Blanc tindrà lloc la presentació i defensa de les propostes notificades com a viables, un encontre on les entitats i persones que han preparat els projectes donaran a conéixer en profunditat la seua idea i on podran resoldre els dubtes del públic assistent. A més, tindran la possibilitat de disposar d’un espai al mercat per a fer la seua campanya i de falques a Ràdio Cocentaina per a publicitar les seues propostes i demanar el vot a la ciutadania.

A partir d’aquesta data, 12 de febrer, i fins al 27 del mateix mes s’iniciarà el període de votacions online, en la pàgina web www.cocentainapartipa.com. Per a la votació presencial s’haurà d’acudir el 28 de febrer al centre social Real Blanc en horari de 8 h a 15 h i de 17 h a 21 h on estarà l’urna i les paperetes al despatx d’ordenances, caldrà mostrar el DNI per a poder votar i ser major de 16 anys.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here