Benidorm acull la Jornada de Competició d’Esport Adaptat

La jornada compta amb la participació de 191 alumnes i 84 professors i educadors procedents de 9 centres educatius de la província d'Alacant.

Adaptat
PublicitatJuega Limpio Orihuela

El Palau d’Esports l’Illa de Benidorm acull la Jornada de Competició d’Esport Adaptat. Aquesta jornada s’emmarca en les activitats dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, Jocs Esportius Adaptats, que organitza la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

La jornada, que es desenvolupa entre les 11 i les 14 hores, compta amb la participació de 191 alumnes i 84 professors i educadors procedents de 9 centres educatius de la província d’Alacant. Els alumnes han competit en quatre disciplines: bàsquet, boccia (en les seues categories BC1, BC2 i BC3), birles i natació.

Els centres que han participat en aquesta Jornada d’Esport Adaptat són l’IES 8 de Març (Alacant), CPEE Santo Ángel de la Guarda (Alacant), CEIP Rabassa (Alacant), CEE Gargansindi (Calp), CPEE Raquel Paya i EEA (Dénia), CEE Infanta Elena (Sant Joan d’Alacant), IES Mediterrània (Benidorm), el CPEE Secanet (la Vila Joiosa) i El somni (Alacant).

Pròximes activitats a Alacant

En el marc dels jocs esportius, una de les actuacions bàsiques dutes a terme per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport són els jocs esportius adaptats, dirigits a persones amb algun tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial, integrats la majoria als centres d’Educació Especial.

En aquestes jornades esportives es fan activitats adaptades a les discapacitats de l’alumnat, que són molt variables i amb caràcter ludicoesportiu, en funció de la discapacitat, així com esports reglats convencionals per als alumnes de més nivell.

Les jornades previstes per al pròxim mes de febrer a la província d’Alacant seran a Aspe el 7 de febrer, a Alacant el 14 de febrer i, finalment, a Santa Pola el 21 de febrer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here