Els regidors de El Poble Nou de Benitatxell saben que seran expulsats de Compromís si donen suport a la moció

Fonts del partit han assegurat que tot i que no han demanat permís, han rebut l'advertència que seran expulsats de la formació si es recolzen en la regidora processada per tal d'obtenir l'alcaldia.

A cada dia que passa pareix que la moció de censura en el Poble Nou de Benitatxell té més complicacions. Si primer va ser el tràmit judicial que va endarrerir mesos la presentació de la moció presentada per Toni Colomer el 18 de gener contra l’alcalde de RED-Demòcrates Valencians Josep Femenia, ara és el codi ètic de Compromís el que pot convertir en fallida una moció de censura que s’ha convertit en tot un Via Crucis per a l’exregidor del PP d’esta localitat de La Marina.

Durant el cap de setmana, Miquel Garcia i els seus companys de la formació nacionalista hauran de decidir entre una possible expulsió i estar 8 mesos en l’equip de govern, o esperar una millor ocasió en els comicis del pròxim maig. Tot el problema passa per l’edila Nieves García que està processada presumptament per falsificar la firma del secretari d’acord amb un constructor en el pagament d’unes certificacions d’obres.

Fonts de Compromís han assegurat a Actualitat Valenciana que els regidors són conscients que es juguen l’expulsió, malgrat que la formació no ha presentat una consulta als òrgans polítics superiors per tal de no rebre una negativa per resposta.

En este cas per a evitar allò de “val més demanar perdó que permís” ha sigut la mateixa gent de la directiva la que s’ha posat en contacte amb ells.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here