Detinguda una dona novençana a Alacant per la mort del seu marit amb arma blanca

Una dona novençana i un altre home, tots dos espanyols de 45 i 58 anys, respectivament, han sigut detinguts per, presumptament, matar de diverses incisions amb un objecte punxant al marit de la primera en un aparcament a l'aire lliure de la ciutat d'Alacant.

marit

Una dona novençana i un altre home, tots dos espanyols de 45 i 58 anys, respectivament, han sigut detinguts per, presumptament, matar de diverses incisions amb un objecte punxant al marit de la primera en un aparcament a l’aire lliure de la ciutat d’Alacant.

Segons fonts de la investigació, el crim va ocórrer sobre les 22 hores del dilluns en un aparcament del barri de l’Albufereta, en la costa nord de la ciutat alacantina, on la dona suposadament va agarrar al seu marit mentre un altre home li va assestar colps amb un objecte punxegut, tipus punxó.

La víctima mortal, un espanyol de 69 anys que va presentar nombroses ferides en el coll i el pit, s’havia casat feia solament 15 dia amb la dona, i pràcticament va morir en l’acte.

Els fets van ser observats des de l’alt d’un penya-segat proper per una agent del Cos Nacional de Policia que estava fóra de servei, qui va facilitar els arrestos en donar la veu d’alarma, al mateix temps que va cridar als agressors perquè pararen, encara que sense èxit.

L’objecte utilitzat com a arma blanca per al crim és objecte de cerca ja que, encara que va ser vist per la policia de paisà, no ha sigut trobat fins ara. Quan aquesta policia de paisà va arribar al lloc va forcejar amb un dels agressors i va evitar que continuara l’apunyalament, i als pocs instants es van personar agents de la brigada provincial de seguretat ciutadana de la Policia Nacional, que van aconseguir detindre als dos suposats autors del crim.

Segons un comunicat del Cos Nacional de Policia, la víctima es trobava tendida en el sòl entre dos vehicles sense signes de vida i amb diverses ferides en el coll i pit, de les quals emanava abundant sang.

L’esposa de la víctima i presumpta homicida, que usava una cadira de rodes encara que s’investiga si realment la utilitzava, portava posats uns guants quan va ser capturada. Els dos arrestats es troben en aquests moments en els calabossos de la comissaria provincial de la Policia Nacional d’Alacant, mentre que la investigació continua oberta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here