Les dones del Poble Nou de Benitatxell caminen per la igualtat salarial

Les activitats de la Setmana de la Dona continuen en El Poble Nou de Benitatxell amb una caminada solidària de les dones del municipi que reivindicarà la igualtat salarial entre dones i hòmens.

dones

Les activitats de la Setmana de la Dona continuen en El Poble Nou de Benitatxell amb una caminada solidària de les dones del municipi que reivindicarà la igualtat salarial entre dones i hòmens.

Discorre entre vinyes i paisatge tradicional. Començà a les 17.00 des del Centre Social per a recórrer el camí de l’Abiar, la carrasca, el camí dels Reis, els Benitatxells, carrer la Mar i Centre Social. A l’acabar es repartiran entrepans i aigua a totes les participants.

El taller de mindfulnes “El teu cos viu al present, i la teua ment?” impartit per Alejandra Navarro va donar el tret d’eixida dilluns passat, 5 de març, a les 19:00, en el Centre Social.

Prèviament les Ames de Casa també van preparar un passe de fotografies recordant les activitats realitzades en el 2017. El dimecres, 7 de març, continuaran les activitats en el Centre Social, amb un Taller de Memòria a càrrec d’Adrián Llobell i davall el títol “La memòria purpúria”.

La regidoria de la Dona i la Igualtat, a càrrec de Myra van’t Hoff, llançarà el dimecres, 8 de març, l’esperat vídeo que unix a una veïna lluitadora que està a punt de complir 90 anys amb la xiqueta més jove del mu del municipi, Amaia Bel.lan Rodríguez, que va nàixer fa a penes un parell de setmanes en El Poble Nou de Benitatxell. El vídeo vol ser un al·legat a la lluita quotidiana, anònima, a penes reconeguda, de dones que cada dia s’enfronten a reptes, desigualtats, barreres i als durs colps de la vida. Teresa és en eixe sentit un excel·lent exemple pel seu tarannà vitalista i la seua força per a sobreposar-se a tot i seguir avant.

El mateix dimecres en el Mercat Municipal a les 18.00 es donarà a conéixer el nom del guanyador concurs Fotodona que ha tingut un èxit de participació sense precedents amb una trentena de candidats. El concurs compta com a membre del jurat amb Margaret Hales, resident britànica d’El Poble Nou de Benitatxell, anomenada presidenta de la Unió Europea de Dones. El dia acabarà amb un taller de balls de Saló en el Centre Social a càrrec de Juan Carlos Vallés.

El teatre arribarà el divendres a les 22.00 amb les obres “Un colombarie de profit” i “Geperut i coixo” del Nou Grup de Gorga. El sopar de germanor del dissabte, 10 de març, tancarà els actes de la Setmana de la Dona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here