El líder de Podem a Dénia dimiteix i es dona de baixa després dels seus retrets a Iglesias pels resultats del 26M

Álex Rodenkirchen, exedil de Podem Dénia, ha dimitit de tots els seus càrrecs en la formació morada i s'ha donat de baixa de la militància, segons ha informat en un comunicat.

Juega Limpio Orihuela

Álex Rodenkirchen, exedil de Podem Dénia, ha dimitit de tots els seus càrrecs en la formació morada i s’ha donat de baixa de la militància, segons ha informat en un comunicat. En l’escrit remès, Rodenkirchen agraeix l’esforç i dedicació dels qui han sigut els seus companys durant aquests anys, que, segons ha dit, “han fet un treball excepcional i són molt vàlids”.

La seua dimissió es va donar a conéixer aquest dimecres a la nit i va arribar després que, en quedar fora del consistori diumenge passat, retraguera al líder nacional del partit, Pablo Iglesias, les declaracions que va realitzar sobre les donacions a la sanitat pública de l’amo de Zara, Amancio Ortega, en la campanya electoral, perquè en la seua opinió els han perjudicat: “Convé, a voltes, que algun polític calle la puta boca. I demane disculpes i ho retire immediatament, però ens ha perjudicat”.

Segons exposa Rodenkirchen en l’escrit, “el moviment del 15M, així com Podem, van nàixer com un moviment social que reivindicava un país més just, farts de saquejos i mentides, això va ser el que em va enamorar de la formació morada”.

No obstant açò, considera que “a dia de hui” la cúpula estatal està “molt lluny de l’ADN de Podem” i això, unit al desastre electoral patit en tot el territori nacional i com a màxim responsable a Dénia, li porta a prendre la decisió “de dimitir i cursar baixa en la formació, almenys, fins que canvie la direcció del partit”.

“No es tracta d’una rebequeria poselectoral’, sinó d’un acte de responsabilitat”, ha precisat i ha desitjat “el millor al Cercle Podem Dénia que queda en bones mans”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here