fbpx
Dimecres,23 Gener, 2019
Àgora Actualitat Valenciana

Fustea la millor iniciativa del segon Activa Àgora

El Ajuntament d’Alcoi ha engegat en el segon semestre de l'any la II Edició del Programa Activa Àgora, en col·laboració amb el CEEI
Ibi

L’Acord Territorial Ontinyent-Ibi-Alcoi per l’ocupació treballarà per inserir als majors de 45 anys

La II fase del projecte d’ACTAIO finalitza un pla d’acció que ha inclòs la creació de recursos digitals per fomentar l’ocupació o l’organització de setmanes temàtiques i encontres.
agenda Actualitat Valenciana

IFA presenta la seua agenda d’activitats fins a final d’any amb tretze fires més

La Institució Firal Alacantina reprén la seua agenda d'activitats després de l'aturada estival amb una programació que contempla la realització de tretze fires fins a finalitzar l'any
plataforma empresarial Actualitat Valenciana

La plataforma empresarial alacantina organitza un esdeveniment d’estiu en el restaurant Maestral

Aquest dilluns 23 de juliol es va dur a terme una trobada organitzada per la plataforma empresarial alacantina Units 8 de Març.
casa nova

265 persones participen en accions formatives en el nou Campus d’Excel·lència Empresarial Casa Nova de Calp

Els cursos estan dirigits a empreses, persones emprenedores i aquelles que estan buscant noves oportunitats professionals.
Blau

Santa Pola serà l’escenari del Focus Pime i Empreniment Baix Vinalopó sobre Creixement Blau

Santa Pola serà per primera vegada el municipi que acollirà el Focus Pime i Empreniment Baix Vinalopó, que tindrà lloc el proper 26 d'abril en el Baluard del Duc i que tractarà en aquesta ocasió sobre Creixement Blau.

La tendència vegana una de les claus bàsiques per a les temporades futures en complements per al calçat

El Centre Congressos Ciutat d’Elx va mostrar als assistents dijous passat les tendències en complements i components para calçat tardor hivern 2019. L'acte ho organitzava l'Associació Espanyola d'empreses de Components per al Calçat sota les seues sigles AEC
Gifi

“Gifi” obre les portes al Bulevard de Finestrat després d’una inversió de 2 milions d’euros

L'alcalde, Juan Francisco Pérez, va visitar aquest matí la nova botiga que la marca francesa Gifi ha obert en el Bulevard comercial de Finestrat.
Selecta Actualitat Valenciana

Els acomiadaments de Selecta afectarien Alacant a sis treballadors

Un 85% de treballadors de Selecta estan en vaga des del 19 de febrer, pel ERE que els va plantejar la seua empresa a la fi de desembre. L'empresa preveia un acomiadament de 300 treballadors que en l'actualitat es quedaria en 138, un 12% de la plantilla i una modificació en les condicions d'ocupació.
Rebaixes

L’OMIC ADVERTEIX ELS CONSUMIDORS DE CARA A LES REBAIXES

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor, OMIC, ha realitzat una sèrie de recomanacions per a advertir els consumidors i usuaris d'Alcoi a l'hora d'adquirir béns de consum durant la campanya de rebaixes.

Pin It on Pinterest