fbpx
Dimecres,12 Desembre, 2018

Un professor de la Universitat d’Alacant entre els finalistes a Millor Docent d’Espanya 2018

José Ramón Martínez Riera és l'únic candidat al Premi Educa Abanca de la Comunitat Valenciana en categoria universitària.
cardiovascular Actualitat Valenciana

La UMH promou la salut cardiovascular en zones rurals de Moçambic

La UMH està duent a terme un projecte de “Promoció de la salut cardiovascular en el districte rural de Chokwe (Moçambic), a través de l'apoderament de les dones”, finançat per la Direcció general de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana

Els instituts desborden les places disponibles a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

El debat a l'aula, una estratègia en augment per a la formació en competències a l'educació secundària i de batxillerat.
voluntaris

La dinamització del valencià a la universitat aplega a més de 100 voluntaris lingüístics a Biar

El programa d'activitats, compost per un bon nombre de tallers, xarrades, visites guiades i actuacions musicals, s'estendrà durant quatre dies.
absentisme Actualitat Valenciana

Elx redueix l’absentisme escolar en deu desenes en Primària i seixanta desenes en Secundària pel que fa a cursos anteriors

La regidora d'Educació, Patrícia Macià al costat de les coordinadores del programa d'absentisme, Manoli Gutiérrez Garcia i Itziar Ruete Fernández han ofert les dades d'abandó escolar a Elx de l'últim curs.
polítics

L’alcaldessa de Concentaina es reunix amb els grups polítics per explicar el projecte d’unificació del Bosco

A la reunió del 15 d’octubre van assistir l’alcaldessa, la secretària de l’ajuntament i tots els representants polítics, excepte el portaveu del Col•lectiu 03820-Compromís. Allí es va explicar el plec de condicions que ha de regir la redacció del projecte d’unificació del Sant Joan Bosco i la direcció d’obra.
secretari Actualitat Valenciana

El secretari autonòmic d’Educació afirma que els mitjans de comunicació aviven el debat del plurilingüisme de la Comunitat Valenciana

El secretari autonòmic d'Educació, Miquel Soler, s'ha reunit amb l'alcalde d'Elx, Carlos González per abordar la inversió en infraestructures educatives que ascendeix a 32 milions d'euros.
menor

Benestar Social i els centres educatius revisen el protocol de declaració de risc del menor a Cocentaina

Els centres educatius de Cocentaina, la inspectora d’Educació, les professionals del departament de Benestar Social i la regidora d’Educació i Benestar Social es reunien per a revisar el protocol de declaració de risc del menor.
curs

1231 alumnes inicien el curs a Cocentaina

1231 xiquets i xiquetes de Cocentaina han tornat hui dilluns amb normalitat als tres col·legis contestans i a l'Institut Pare Arques. En concret, 826 alumnes corresponen als cursos d’Infantil i Primària i 505 entre Secundària i Batxillerat. Sort per al nou curs.
Ràfol

El Ràfol d’Almúnia vol ser altaveu de la Universitat d’Alacant a la Marina Alta

El rector de la UA, Manuel Palomar, i l'alcalde del Ràfol, Josep Vicent Rovira, col·loquen la placa que identifica el municipi com a Aula Universitària.

Pin It on Pinterest