fbpx
Divendres,21 Juny, 2019
PublicitatSempre Teua

Jordi Martínez: “Defensem els serveis públics de qualitat sotmesos als principis d’eficàcia, economia i qualitat”

Martínez: "apostem per un canvi des del centre, sense càrregues ideològiques"

Cynthia Alavés: “És molt important per a mi tindre una visió feminista i inclusiva de les polítiques”

L'edil de Turisme i Medi Ambient a l'Ajuntament del Campello es presenta a les primàries autonòmiques de Compromís per la província. Promet portar al parlament valencià la seua visió "feminista" i de "sostenibilitat" amb la finalitat de crear un pla de "mobilitat integral" per a Alacant.
Llobregat Actualitat Valenciana

Ely C. Llobregat: “Per a nosaltres seria un èxit si amb el curtmetratge aconseguírem que es matara a una persona menys”

Ely C. Llobregat es va iniciar al món de l'audiovisual amb 12 anys, amb una assignatura de comunicació audiovisual en un col·legi d'Alfàs del Pi, en el qual també va fer radi fins als 14 anys
Bea Actualitat Valenciana

Bea Martínez: “Estem reivindicant la figura de la dona com a productora, cada vegada hi ha més i se’ns dóna molt millor que als homes”

Bea Martínez des de sempre va voler dedicar-se a l'audiovisual i amb 18 anys es va anar fer la carrera de Comunicació a Múrcia perquè a Alacant no estava implantada
Blas Actualitat Valenciana

Blas Ruiz Grau: “No tot el treball d’un policia és sortir corrent darrere dels dolents”

La literatura li ha canviat la vida a Blas Ruiz Grau, passant de tenir un bon treball al món de la informàtica i dues tendes de la seua propietat, a escriure llibres que han arribat a ser número u de vendes en Amazon.
Mercedes Actualitat Valenciana

Mercedes de Cecilia: “Imaginar que puc fer-me invisible per uns instants i deixar brollar la paraula…, això és un autèntic plaure”

Mercedes de Cecilia és una jove escriptora il·licitana llicenciada en Història per la Universitat d'Alacant que somia a dedicar-se, en un futur no molt llunyà, a l'escriptura.
alcalde Actualitat Valenciana

Emilio Fernández: “L’important són els veïns, un alcalde el que fa és gestionar les seues necessitats”

Emilio Fernández Escudero és l'actual alcalde de Redován, té 53 anys i és advocat. Està orgullós dels seus dos fills Emilio i Paula, el seu pare és paleta i la seua mare treballa en una fàbrica...
María José Villa Actualitat Valenciana

María José Villa: “Un ha de saber d’on ve per saber a on va”

María José Villa Garis és l'alcaldessa d'Asp des de l'any 2017. Militant del PSOE des de fa més de 30 anys, abans de ser alcaldessa ha estat regidora
natalitat Actualitat Valenciana

Miguel Barea: “Al nostre país tenim un greu problema de natalitat, que es troba per sota de la taxa de mortalitat”

A escala social, cal tenir en compte que al nostre país tenim un greu problema de natalitat, que es troba per sota de la taxa de mortalitat.
Pablo Ruz Actualitat Valenciana

Pablo Ruz Vilanova: “Elx com a capital Cultural, Econòmica i Empresarial de la Província és l’objectiu a perseguir”

Pablo Ruz Villanueva exerceix la seua labor de professor de l'ESO en Història i Geografia en el col·legi Aitana, alhora que ho compagina amb ser regidor del Partit Popular a Elx.

Pin It on Pinterest