IFA celebrarà al gener del 2019 la setzena edició del Saló Internacional de la Planta Ornamental i Afin

Viveralia rebrà la visita d'importadors de Croàcia, Azerbaidjan i Turquia

IFA Actualitat Valenciana
IFA
Juega Limpio Orihuela

La 16a edició del Saló Professional Internacional de la Planta Ornamental i Afins obrirà les seues portes del 29 al 31 de gener de 2019 en IFA. Aquesta trobada professional que està enfocat al sector viverista, de la jardineria i tota mena de tractament de plantes i zones verdes comptarà amb 60 expositors repartits en els seus quasi 6.000 metres quadrats. Viveralia suposa una trobada per a un sector de gran importància a la Comunitat Valenciana a escala internacional, que és una de les principals exportadores per davant d’Andalusia i Catalunya, concentrant a més d’un 30% de les vendes en l’exterior.

IFA Actualitat Valenciana
IFA

Aquest any IFA destaca la presència d’importadors d’Azerbaidjan, Croàcia i Turquia, que mentre dure la fira, les empreses d’aquests països realitzassen visites dirigides a vivers de la província alacantina. La iniciativa d’aquest tipus de trobada ha estat propiciada per la Cambra de Comerç d’Alacant, l’IVACE i l’Associació d’Empreses Productores de Plantes de Viver d’Alacant (VAME).

IFA Actualitat Valenciana
IFA

En aquesta edició seguirà duent-se a terme el certamen del Concurs de Planta Excepcional, que celebra la seua novena edició. El passat any es va portar el premi Vivers Lozoya amb el seu Chamaerops humilis, que és una peça de cinc metres de tronc i uns noranta anys aproximadament. Però aquest no és l’únic premi, també se celebrarà la IX edició del Concurs Deco-Stand, en el qual participassen tots els expositors de Viveralia i el guardó s’atorgarà a l’estand que estiga millor decorat, sobre la base de la il·luminació, originalitat i presentació del producte entre altres peculiaritats. Igualment s’homenatjarà, com és tradició en la fira, a una persona o empresa destacada del sector viverista que siga un exemple de dedicació i esforç per a la professió.

IFA Actualitat Valenciana
IFA

Aquesta fira en l’àmbit professional de tot el referent a les plantes tindrà un cost de 7 euros per al públic en general que desitge assistir, i serà gratuït per a aquells professionals del sector que estiguen acreditats. L’horari serà de 10:00 a 20:00 a excepció del dijous 31 de gener que tancarà les portes a partir de les 18:00 hores.

IFA Actualitat Valenciana
IFA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here