39 afectats per intoxicació alimentària després de consumir musclos en un hotel de Xàbia

L'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició ha informat d'una intoxicació alimentària associada al consum de musclo de la marca "Estrella Polar" a la Comunitat Valenciana, en concret, segons fonts de la Generalitat, en un hotel de la localitat alacantina de Xàbia.

intoxicació

L’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició ha informat d’una intoxicació alimentària associada al consum de musclo de la marca “Estrella Polar” a la Comunitat Valenciana, en concret, segons fonts de la Generalitat, en un hotel de la localitat alacantina de Xàbia.

Els malalts evolucionen favorablement, segons informa la Conselleria de Sanitat, van consumir el producte mentre estaven en un hotel de la localitat de Xàbia. La Conselleria ha registrat 39 afectats encara que no descarta l’aparició de nous casos.

Les dades del producte, segons l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició, són musclos cuits congelats d’origen gallec. El nom del producte a l’etiqueta és “Musclo mitjana petxina súper”, la marca “Estrella Polar” i el lot el 010DOP-18.

La data de consum preferents és 1/2020 i la de fabricació 19/01/18.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here