Novelda contractarà 12 joves a través de dues Programes d’Ocupació

L'Ajuntament de Novelda contractarà 12 joves desocupats, inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, a través de dues Programes d'Ocupació que ha sol·licitat a la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball.

joves

L’Ajuntament de Novelda contractarà 12 joves desocupats, inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, a través de dues Programes d’Ocupació que ha sol·licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball.

La Regidoria de Desenvolupament, a través de l’Agència de Desenvolupament Local ha estat l’encarregada de tramitar els dos programes que, segons ha assenyalat el regidor de l’àrea, Francisco Sepulcre, “responen al nostre objectiu de fomentar l’ocupació entre els col·lectius més desfavorits i amb major índex de desocupació a la localitat “.

El Programa EMCUJU (programa d’ajudes per a la contractació de joves qualificats en entitats locals) subvencionarà deu joves durant 12 mesos “amb un pressupost de 237.278,78 euros”, va anunciar Sepulcre, mentre que a través del Programa EMPUJU (contractació de persones joves en entitats locals) se subvencionarà a dos joves desocupats amb una inversió de 49.743,07 euros. El regidor de Desenvolupament va mostrar la seva satisfacció per aquesta nova acció de foment d’ocupació i va recordar que “a més d’aquestes dues convocatòries, l’Ajuntament ha rebut durant els dos últims anys altres subvencions que els han permès realitzar 26 contractacions totals amb una inversió de 468.394. 92 euros “.

L’alcalde de Novelda, Armando Esteve, ha qualificat la iniciativa com “la major aposta en matèria d’ocupació que ha fet l’Ajuntament durant els dos últims anys” que aconsegueix, segons Esteve, un doble objectiu perquè “d’una banda s’inicia als joves en el cicle de la vida laboral i se’ls dóna experiència i, d’altra banda, es milloren els serveis municipals amb la feina d’aquestes persones”. L’alcalde ha explicat que s’han sol·licitat joves en pràctiques per a “pràcticament tots els departaments municipals” i ha destacat el fet que es tracta, en la majoria dels casos, “de joves qualificats als quals s’ofereix una oportunitat laboral”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here