El Poble Nou de Benitatxell neteja els camins rurals per a millorar la seguretat de conductors i vianants

La regidoria en Desenrotllament Urbà Sostenible, a càrrec de Toni Colomer, ha començat els treballs de neteja dels camins rurals i parcs públics per a millorar la seguretat de conductors i vianants.

camins rurals

La regidoria en Desenrotllament Urbà Sostenible, a càrrec de Toni Colomer, ha començat els treballs de neteja dels camins rurals i parcs públics per a millorar la seguretat de conductors i vianants.

El Poble Nou de Benitatxell ha començat la neteja dels camins rurals per a millorar la seguretat de conductors i vianants, a més de l’estètica urbana. La regidoria de Desenrotllament Urbà Sostenible, a càrrec de Toni Colomer, ha posat en marxa a la brigada municipal per a realitzar aquests treballs que han començat aquesta mateixa setmana. Es tracta de camins molt transitats pels veïns i veïnes del municipi al ser itineraris habituals de grups de passejants.

Les branques de la vegetació dels bords de la calçada havien crescut tant que els camins s’havien estretit, arribant a ratllar les carrosseries dels cotxes. L’estretiment també era perillós per als vianants que disposaven de poc espai per a fer-se a un costat quan passava un vehicle. “A part de millorar l’estètica, era urgent escometre la neteja de tots aquests camins pel seu gran ús social. Presentaven un descuit alarmant que podia posar en perill la seguretat dels caminants que pels matins i les vesprades ixen a fer un passeig entre vinyes i paisatge rural” ha apuntat Toni Colomer.

L’Abiar, la partida Benitatxells i el Camí del Rei entre altres seran alguns dels camins on s’actuarà. També es millorarà la imatge d’alguns parcs públics i berenadors com el de l’ Abiar, on la mala herba havia crescut mostrant un aspecte abandonat. Les actuacions també contemplen la neteja de l’entrada del municipi des de Xàbia, de pas obligat per als que es dirigixen a Teulada-Moraira com a la urbanització Cumbre del Sol. Per ella passen diàriament milers de persones. També hi haurà millores en l’entrada de la Cumbre del Sol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here