El programa “Aquí la Tierra” de TVE emetrà diversos reportatges dedicats a Finestrat

El municipi de Finestrat torna a horari de màxima audiència a La 1 de TVE amb l'emissió de diversos reportatges en el programa "Aquí la Tierra".

TVE

El municipi de Finestrat torna a horari de màxima audiència a La 1 de TVE amb l’emissió de diversos reportatges en el programa “Aquí la Tierra”. En concret, demà dimarts 17 d’abril, el reporter Koldo Arrastia parlarà amb el finestrense Joan Algado sobre l’elaboració de la “coca Gira”, recepta autòctona en la qual es combinen diversos ingredients representatius de la mar i la muntanya com són la melva, la verat, la botifarra i les bledes.

Aquest mateix divendres, 20 d’abril, Finestrat tornarà a estar present al programa “Aquí la Terra” amb un reportatge sobre “Mamispoom”, empresa establerta en el casc històric de Finestrat i dedicada a la producció ecològica i artesanal de potets.

I el següent dimarts, dia 24, ens porten a la Cala, concretament al Restaurant “Puig Campana” que regenta Tolo Llinares. Allà cuinaran un plat típic com és el “suquet de peix”, elaborat amb producte fresc de la badia i a la manera que antigament ho feien els pescadors.

En totes aquestes gravacions, els espectadors també podran veure imatges del nucli històric tradicional i de la platja de la Cala de Finestrat, contribuint així a la promoció de la localitat entre els més de dos milions de teleespectadors que té aquest magazine.

 Aquí la Tierra
“Aquí la Tierra” és un programa de divulgació, informació i entreteniment que s’emetcada tarda, a les 20:30 hores, a La 1 de TVE.
Presentat per Jacob Petrus, geògraf especialitzat en climatologia, ofereix una miradauna mirada inèdita i entretinguda sobre “el nostre planeta Terra”. A través de curiososreportatges, apropa als espectadors les millors i més curioses imatges del nostre país des d’un punt de vista mai vist.

Seguit cada dia per més de dos milions de teleespectadors i que el 2017 va rebre el “Premi Ones” al “Millor programa d’entreteniment de TV”.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here