El PSOE arranca la seua campanya a Alacant amb l’objectiu de “continuar sumant” per a “consolidar el canvi polític”

Els socialistes alacantins escenifiquen en l'emblemàtica Plaza Manila la mítica pegada de cartells amb un ànim molt optimista però cauts després de les recents enquestes.

Juega Limpio Orihuela

La Plaça Manila va ser el lloc triat pel PSPV-PSOE per a escenificar la tradicional “pegada de cartells” que va confirmar oficialment l’inici de la campanya electoral.

Els socialistes alacantins van arrancar “la contesa electoral” amb un clar ànim optimista, però no triomfalista: “Els dos blocs estan mobilitzats, hi ha molt de vot ocult”, confessava diàriament d’Alacant un dels màxims representants del PSOE alacantí en aquests comicis.

Els socialistes que van liderar l’acte van ser: Ana Barceló (consellera de Sanitat i candidata del PSOE a les Corts per Alacant), José Asensi (candidat al Senat per la província d’Alacant) i Paco Sanguino (alcaldable socialista a Alacant).Ana Barceló va qualificar de “extraordinària” la precampanya que ha fet el PSOE en la Comunitat i a Alacant.

La candidata va posar en valor que “han recollit moltes propostes que s’han incorporat al programa electoral”. Respecte a la campanya, la candidata va comentar que serà “molt pròxima” i “realista” per a transmetre amb “honradesa” que el PSOE “vol una Comunitat Valenciana més justa”. Seguint la mateixa línia, va destacar el paper fonamental que té Alacant: “El futur de la Comunitat  passa per la província d’Alacant. Ací, tenim un potencial enorme i una indústria potentíssima”, i per a això va manifestar el seu desig per a la província: “Volem que Alacant deixar d’estar instal·lat en la queixa permanent i passe a l’acció de reconéixer-se com una terra que té un valor propi sense frentismos cap a València i Madrid, només amb veu pròpia en la Comunitat  reivindicant les qüestions necessàries”.

Barceló va capitalitzar el sentiment optimista, però caut de les recents enquestes. La candidata a les Corts va cridar a la mobilització i “va tocar a la porta” dels indecisos: “Estem contents, però no confiats. No som triomfalistes, hem de continuar treballant per a sumar  a més gent, és un repte que volem fer-lo junts”. Precisament al votant que el té menys clar, els va enviar un missatge: “Volem  que se sumen a un projecte solidari que pensa en el futur. És un projecte que es diferencia al d’altres forces, el de l’un passat que no volem tornar”.

Per la seua part, el candidat socialista al Senat per la província d’Alacant, José Asensi, va fer una intervenció curta, però clara: “Vull demanar el vot dels alacantins, valencians i de tots els espanyols per la democràcia, llibertat i el progrés d’aquest país”.

Finalment, el candidat socialista a l’alcaldia d’Alacant, Paco Sanguino, va tancar l’acte amb un to “més trempat”. Un bon exemple va ser la seua còmica arrencada de “veurem” per a després seguir amb un missatge més contundent: “Tots heu de saber que Espanya sencera està mirant a la província d’Alacant. Aquesta província és una de les més importants per a consolidar un canvi, nosaltres el sabem, però hi ha gent que encara no”. Sanguino va tancar la seua intervenció “invocant” als socialistes alacantins: “Hem d’anar porta a porta, barri a barri perquè sàpien que el canvi comença aquesta nit, així que avance”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here