La regidoria d’Educació del Poble Nou de Benitaxell fomenta l’ús racional de l’energia en la llar

La regidoria d'Educació del Poble Nou de Benitatxell, a càrrec de Myra van ‘t Hoff, organitza unes xarrades perquè els escolars aprenguen a estalviar energia i consumir-la de manera racional en les seues cases.

regidoria
PublicitatJuega Limpio Orihuela

La regidoria d’Educació del Poble Nou de Benitatxell, a càrrec de Myra van ‘t Hoff, organitza unes xarrades perquè els escolars aprenguen a estalviar energia i consumir-la de manera racional en les seues cases.

Els tallers, dirigits als alumnes de quart de primària formen part d’una campanya més àmplia de sensibilització per a fomentar l’ús racional de l’energia en la llar en la província d’Alacant. Estan organitzats per la Diputació d’Alacant junt amb l’Agència Provincial d’Energia d’Alacant.

“Des de la regidoria a càrrec meu no he deixat de fomentar xarrades interessants com els tallers sobre l’ús responsable de l’aigua o les xarrades sobre prevenció d’acaçament escolar i ciberbullying que prevenien l’acaçament escolar. Creiem que és de la màxima importància que el nostre escolars estiguen ben informats i cresquen amb una mentalitat forta i respetuosa amb el medi ambient” ha apuntat la regidora Myra van ‘t Hoff.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here