RTVE difon i promociona el municipi de Mutxamel

Un municipi acollidor amb paratges que captiven, així es mostra al món Mutxamel (Alacant), a través de l'ampli reportatge que s'emet aquest dimecres, 9 de maig, al Canal Internacional i La 2 de TVE.

municipi

Els espectadors del programa La Aventura del Saber gaudiran a partir de les 10 hores del matí del patrimoni, paisatges, gastronomia, oci actiu, cultura i de la història d’aquest municipi alacantí que sempre ha estat lligada a l’aigua, amb les seves importants enginys hidràulics.

Infinitat d’atractius que es mostren en aquesta producció audiovisual realitzada per RICI Comunicació & Promoció gràcies a l’Ajuntament de Mutxamel.

Un passeig audiovisual per Mutxamel recorrent els seus senders de gran interès patrimonial, endinsant-se en el seu patrimoni històric-artístic, contemplant la bellesa dels seus espais naturals o assaborint els productes autòctons de la seva horta cuinats amb mestria.

Un ampli ventall de possibilitats que es difonen i promocionen, a nivell nacional i internacional, atès que, a més de a La 2 de TVE, aquesta producció audiovisual s’emet pràcticament a tot el món a través del Canal Internacional de TVE, així com en la pàgina web de RTVE www.rtve.es/alacarta.

Un dels municipis més dinàmics i tradicionals de l’entorn metropolità d’Alacant, que es difondrà amb tot el seu esplendor en aquest reportatge en profunditat, amb el qual, els espectadors descobriran la seva bellesa natural, la seva riquesa cultural i la gran diversitat de Mutxamel, una destinació amb gran potencial i opcions per a tots els gustos.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here