L’alcalde de Benitatxell s’aprova un salari quan demanava retirar-ho en oposició

Femenia: "Estan demostrant que la seua oposició era fruit d'una odi personal i no per l'interès del poble".

RED
Juega Limpio Orihuela

El grup municipal RED denuncia la incoherència del nou alcalde, qui mancant un pla de treball ha decidit seguir amb el programa de govern de RED quan des d’oposició no feien més que criticar-ho.

“Com en cap moment esperaven governar han decidit continuar amb la llabor que fèien malgrat la seua constant negació a qualsevol millora per als veïns del Poble Nou de Benitatxell”, ha assenyalat el portaveu Josep Femenia.

El nou equip de govern, recolzat per un trànsfuga i una processada, ha decidit entre les seues primeres mesures posar-se un sou, tal com es va aprovar en la sessió plenària d’ahir.

Un fet que es contraposa al que Miguel Ángel García i els seus companys de Compromís deien en 2015 quan van exigir que l’equip de govern no tinguera retribució alguna. “Per a tan sols 7 mesos en el càrrec han decidit que el més important és omplir-se les butxaques i posar-se un sou del que renegaven a principi de legislatura”.

No obstant açò, no ha sigut l’única decisió en la qual han donat un gir de 180º. El ple ha dedicido donar prioritat al reasfaltat de vials en urbanitzacions com el Cim del Sol. Aquesta proposta ja va ser portada durant aquesta legislatura per RED amb una quantitat de 424.000 euros per a millorar l’accés tant d’urbanitzacions com del nucli urbà i Compromís la va votar en contra. La formació nacionalista li dóna el vistiplau ara gràcies al treball que va fer RED sol·licitant les ajudes pertinents a la Diputació.

Des de RED han demanat a l’alcalde coherència a l’hora de portar una política seriosa en Benitatxell. Femenia ha demanat a Garcia que “ja que no ha tingut objeccions a arribar a l’alcaldia, costi el que costi, que demostre que ho feia per una mica més que el sou i presente noves iniciatives per a la localitat. Aprovant les mesures que abans criticaven demostren que tota la seua oposició ha sigut fruit d’un odi personal i no per a verlar pels interessos dels poblers.”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here