Segueix les eleccions en Alacant en directe en Actualitat Valenciana

Les eleccions d'avui 26 de maig condicionaran el mapa municipal espanyol durant els pròxims quatre anys, i del resultat de 141 municipis es veurà una nova configuració en la Diputació d'Alacant, que segons totes les previsions estarà condicionada per un pacte de govern.

Juega Limpio Orihuela

Les portes dels col·legis electorals han tancat a les 20:00 hores

En la provincia d’Alicant la participació a les 18:00 ha crescut del 26,58% de 2015 al 35,95% de 2019

Cesar Sánchez, el president de la Diputació d’Alicant ha exercit el seu vot en el seu col·legi electoral

En la provincia d’Alicant la participació a les 14:00 ha crescut del 26,58% de 2015 al 35,95% de 2019


El cap de llista del PSOE al Parlament Europeu, Josep Borrell, ha exercit el seu dret al vot en el Col·legi Juan Falcó de Valdemorillo.

El cap de llista al Parlament Europeu per Unidas Podemos, M. Eugenia R. Palop, acaba de votar. “Les eleccions europees són sempre la ‘germana xicoteta’ de les eleccions, i no obstant això en les institucions europees es decideix bona part de la nostra vida”.

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, i candidat a l’alcaldia pel Partit Popular d’Alacant, ja ha exercit el seu dret al vot.

El candidat del Partit Popular i alcalde d’Oriola, Emilio Bascuñana ha afirmat en eixir del col·legi electoral: “Hui és el dia d’expressar el que volem per a Oriola durant els pròxims 4 anys, és una oportunitat per a apostar per la línia de progrés i desenvolupament que hem portat aquests anys”.

Jordi Martinez, candidat de REDcv a Teulada-Moraira també s’ha personat aquest migdia per a exercir el seu dret al vot.

El candidat a l’Alcaldia d’Elx per Ciudadanos, Eduardo García-Ontiveros, ja ha depositat la seua papereta electoral.

El candidat d’EUPV a la Alcaldia de Petrer, Rafa Masiá ha exercit el seu dret al vot en el col·legi Paco Mollá.

El candidat a reeditar l’alcaldia de l’Alfàs del Pi per part del PSPV-PSOE, Vicente Arques, ha exercit aquest matí el seu dret al vot en aquesta jornada electoral municipal i europea poc abans de les 10.30 hores.

El candidat a l’Alcaldia d’Alcoi, Toni Francés, ha votat en el col·legi El Romeral. Ha declarat: “No et quedes a casa, fes possible que Alcoi continue avançant”.

Carlos Mazón, número dos de la candidatura del Partit Popular d’Alacant, ha votat a les 10.00 hores en el Col·legi Condomina, Avinguda PaisesEscandinaus, 17.

Javier García Mora, número 2 del Partit Popular d’Elx, ha exercit el seu dret al vot aquest matí.

Adrián Ballester, candidat pel Partido Popular a l’alcaldia de Redovà, ha votat aquest matí. Ha manifestat: “Vull que Redovà continue estant de moda. Que siguem coneguts per tot el bo que som capaços de fer”.

El candidat a l’Alcaldia de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, va acudir aquest matí a les 11.20 hores a votar al seu col·legi electoral, situat a la Sala Jove de la Casa de Cultura. Des d’allí va transmetre un missatge optimista “perquè tinc sensacions bones, crec que en aquests 4 anys hem fet un gran treball i crec que hui els ciutadans el confirmaran amb el seu suport en les urnes”.

El candidat de Compromís a l’Ajuntament d’Oriola ha exercit el seu dret al vot. Cayetano Portugués: “Ja he votat. Amb alegria, amb valentia, amb compromís i amb un SOMRIURE”.

Rosa García, candidata per Ciudadanos a l’alcaldia d’Alcoi, ja ha exercit el seu dret al vot.

La candidata de Compromís a l’alcaldia d’Elx Mireia Mollá ha sigut una de les primeres candidates il·licitanes a exercir el dret al vot en les eleccions municipals.

El Candidat de Contigo Alacant ha votat aquest matí a les 09:00 hores en l’Institut Platja de Sant Joan en Avda. de Sant Sebastià 39, acompanyat pel seu fill i per la presidenta del partit local, Mar Rodríguez.

09.00 –> Obren els col·legis electorals

Les eleccions d’avui 26 de maig condicionaran el mapa municipal espanyol durant els pròxims quatre anys, i del resultat de 141 municipis es veurà una nova configuració en la Diputació d’Alacant, que segons totes les previsions estarà condicionada per un pacte de govern.

No et perdis aquesta jornada en DIARI D’ALACANT on t’explicarem minut a minut l’evolució del procés electoral en temps real a través de notícies breus, fotos, gràfics i declaracions que ens portaran des del Pilar de la Horadada fins a Brussel·les.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here