El Poble Nou de Benitatxell contracta a set persones desocupades del municipi

El Poble Nou de Benitatxell continua compromés amb el foment de l'ocupació de les persones desocupades i seguix contractant-les amb subvencions del SERVEF.

set

L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell ha contractat a set veïns amb una subvenció del Servef. Els empleats ja han començat a realitzar tasques de neteja de zones verdes i prevenció d’incendis forestals.

Cal recordar que el municipi ha rebut una subvenció de 40.000 euros de la Diputació d’Alacant per a reduir el risc d’incendi en els barrancs de l’Inferni Vicari amb densitat excessiva de pins i abundant sotabosc altament combustible. Els contractats també realitzaran actuacions de millora de massa forestal en la zona de en la zona cremada de Calistros durant l’incendi de setembre del 2016.

La contractació ha sigut possible gràcies a una subvenció del Servef Emergix de 67.173 euros. Un programa de subvencions d’iniciativa social, destinades a la contractació de persones desocupades per corporacions locals de la Comunitat Valenciana, per a la realització d’accions previstes en plans o procediments d’emergències en l’àmbit forestal. La subvenció, sol·licitada pel consistori, tindrà una duració de sis mesos en els set casos.

El Poble Nou de Benitatxell registra un dels millors ràtios de creació d’ocupació de la comarca. Lidera junt amb Pedreguer (-14,3%) i Pego (-12%) el pódium dels millors xifres de la baixada de desocupació en la Marina Alta. És la tercera població de la comarca que mes ocupació va generar en el 2017. Si en el 2016 va registrar 165 parats, en el 2017 esta xifra va baixar a 142. La desocupació va descendir en el municipi un 13%.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here