El Poble Nou de Benitatxell adquirix un tatami per a millorar les instal•lacions esportives

El tatami de karate, de 100 metres quadrats, s'ha adquirit amb una subvenció de 2850 euros de la Diputació Provincial d'Alacant.

tatami

El Poble Nou de Benitatxell acaba d’adquirir un tatami de 100 metres quadrats per a millorar les instal·lacions esportives. Encara que en un principi anirà destinat als alumnes de karate no es descarta que de manera puntual també puga ser utilitzat per l’alumnat de gimnàstica rítmica i inclús ioga. El tatami s’ha adquirit amb una subvenció de 2850 euros de la Diputació Provincial d’Alacant dins de les concessions per a l’adquisició d’equipament i material esportiu als municipis amb població inferior als 5000 habitants.

El tatami de karate sistema puzle és totalment reversible i està homologat per la World Karate Federation. Fabricat en polietilé de cel·les tancades de monodensitat, és resistent al foc, antilliscant, impermeable, antibacterià, i de fàcil neteja. La seua superfície simula el tradicional tatami estil palla d’ arròs japonés.

Amb el nou equipament les escoles esportives seguixen refermant-se com una de les més referents de la comarca. A les noves pistes de pàdel, gespa artificial en el camp de futbol i equipació oficial per a tots els alumnes de les Escoles Esportives se suma ara aquest tatami per a la pràctica de les arts marcials.

“Volem que estiguen motivats amb un professorat e instal.lacions punteres i de qualitat. És només un pas més. Som un referent d’instal·lacions esportives en ple rendiment. L’any passat aconseguirem una xifra històrica sense precedents amb 570 matrícules sumant les d’adults i xiquets. Quasi totes les famílies del municipi es beneficien d’unes instal·lacions de qualitat i un professorat de nivell. Hi ha matriculats que practiquen més d’una modalitat esportiva en les nostres escoles el que demostra que som capaços de fidelitzar” ha apuntat el regidor d’ Esports, Manolo Segarra.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here