fbpx
Dimecres,17 Juliol, 2019
Publicitat

Alcoi participa de la cimera d’alcaldes “Digital Cities Challenge” a Brussel·les

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, està des d’ahir a Brussel·les participant al «Mayors Summit», una cimera d’alcaldes que va realitzar la Comissió Europea per posar en comú els avanços de les ciutats que participen al programa «Digital Cities Challenge».
web Actualitat Valenciana

L’auge de visites web a través de dispositius mòbils originen que les institucions canvien les seues pàgines

La manera que té la població d'obtenir informació implica visitar una web i per això, els ajuntaments alacantins inverteixen diners a optimitzar-les, perquè saben que la seua economia i la seua oferta turística depén d'això.
Jon

Jon Cortázar, coordinador de PlayStation Talents avalua els videojocs de 40 estudiants en #UAGames

Set grups d'estudiants presenten els #UAGames que han estat desenvolupant durant un any. Cortázar avaluarà els #UAGames segons el potencial de mercat d'aquests i farà una xarrada sobre la indústria i la producció de videojocs.
GAMELAB Actualitat Valenciana

Professionals del sector del videojoc de la província alacantina assistiran al GAMELAB 2018

El GAMELAB és un cita que reuneix al públic professional del sector del videojoc a escala mundial. Aquesta plataforma on concorren desenvolupadors, publishers i gamers la coneixen molt bé empreses de la província alacantina com DevilishGames o Fosfore Studios.
L'investigador Actualitat Valenciana

L’investigador alacantí de la UA, Javier García, obté el premi al millor emprenedor per l’ACS

L'investigador i catedràtic en Química Inorgànica de la Universitat d'Alacant, Javier García, que a més és director del Laboratori de Nanotecnologia Molecular i fundador de l'empresa de base tecnològica Rive Technology, li van concedir el guardó al millor emprenedor d'EE.UU
Leo

Xàbia mostra les claus del màrqueting amb l’estratègia de Leo Messi com exemple

Demà dimarts, la consultora Ana Blat ofereix una conferència en el Museu.
UA

El Museu Arqueològic Nacional dedica dos articles a la Fundació Universitària de l’Alcúdia de la Universitat d’Alacant

El Museu Arqueològic Nacional, MAN, ha publicat dos articles dedicats al jaciment de l'Alcúdia de la Universitat d'Alacant.
projecte

La UA participa en un projecte europeu per a la vigilància d’infraestructures ferroviàries mitjançant drons i satèl·lits

Amb una durada de dos anys i sis-cent mil euros de finançament, hi participen sis organitzacions de tres països: Itàlia, França i Espanya.

Pin It on Pinterest