Vicent Grimalt presenta la seua candidatura per a continuar fent “La Millor Dénia”

El PSOE Dénia ha sigut, una vegada més, el primer a posar-se en marxa de cara a les eleccions municipals del pròxim 25 de maig.

Juega Limpio Orihuela

El PSOE Dénia ha sigut, una vegada més, el primer a posar-se en marxa de cara a les eleccions municipals del pròxim 25 de maig. Ahir, en una seu repleta de públic, Vicent Grimalt va presentar a les 21 persones que integren la seua proposta de candidatura, que va ser votada i proclamada pels militants.

Segons l’alcalde, “ si volem la millor ciutat, necessitem el millor equip. Per això hem treballat en una proposta pensada perquè Dénia siga la principial beneficiada” i que conjumina la continuïtat dels actuals regidors, avalada per la seua bona gestió en aquests 4 anys de treball, amb la inclusió de cares noves disposades a aportar i a treballar per la ciutat.”

Entre les novetats destaca la inclusió de Maite Pérez, actual alcaldessa de la Xara, en el número 6 de la llista, la presència en els llocs 2 i 3 de Cristina Morera i Óscar Mengual, a més de l’aposta per gent jove com Pep Doménech o els independents Melani Ivars o Juan Sapena.

Grimalt va destacar en el seu discurs que “ningú pot negar que Dénia està molt millor que fa 4 anys” i va animar al seu equip a no caure en l’autocomplaença per a continuar treballant per la ciutat i va cridar la mobilització ciutadana per a evitar que Dénia torne a caure en la letargia en el qual va estar sumida durant els 7 anys de govern de dretes.

L’equip que compon el projecte “La Millor Dénia” és la següent:

 1. Vicent Grimalt
 2. Cristina Morera
 3. Óscar Mengual
 4. Maria Josep Ripoll
 5. Paco Roselló
 6. Maite Pérez
 7. Javier Scotto
 8. Elisabet Cardona
 9. Raúl García de la Reina
 10. Sandra Gertrudix
 11. Pep Doménech
 12. Melani Ivars
 13. Joan Sapena
 14. Ana Ceballo
 15. Mike Kosok
 16. Pepa Martí
 17. Paco Tur
 18. Vicenta Bixquert
 19. Joanmi Rafet
 20. Elsa París
 21. Juan Pablo Uribe

Intervenció Vicent Grimalt

Companys i companyes.

Bona nit i moltes gràcies per omplir de gom a gom la Casa del Poble en la nit que anem a votar i proclamar els candidats i candidates que es presentaran a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

Vull agrair especialment a tots els simpatitzants i amics que hui han vingut a donar suport a les 21 persones que tenim el repte de seguir millorant la nostra ciutat.

Les portes de la nostra seu, com les de l’alcaldia estan obertes sempre. Les nostres polítiques s’han identificat en el tarannà democràtic i aperturista de la nostra agrupació.

Fa ara quatre anys, en un nit com esta,  ficarem en la Casa de la Cultura la primera pedra del nostre govern quan els militants van elegir als 21 candidats de les eleccions municipals de maig de 2015.

Ara, quatre anys després, han passat moltes coses: hem estat capaços de despertar, transformar i millorar la ciutat que estava dormida

Es cert que la dreta va tenir Dénia paralitzada durant 7 anys, i ha estat un govern socialista el que ha  transformat la ciutat  de dalt a baix. Ningú pot negar que hui, en 2019, hi ha una Dénia molt millor a la del 2015.

En estos quatre anys hem resolt i donat solució a demandes històriques de la ciutadania: acabar amb la barrera del tren en l’Avinguda Joan Fuster (les redones), fer una plaça per a les persones en Arxiduc Carles, millorar el camí del cementeri, solucionar el problema de les caigudes quan plou al carrer Marqués de Campo, canviar la gespa del camp del Rodat, fer una prova de la volta a Peu a la Marina en Dénia, millorar l’accessibilitat del camí de la Bota, millorar i modernitzar la Biblioteca en les noves instal·lacions del carrer Sant Josep, etc….

Este govern passarà a l’historia per  haver resolt demandes històriques de la ciutadania. Hem passat del “no és pot”, a “ho hem aconseguit” com és el cas de la compra del solar del Carrer Marqués de Campo.

I eixe treball ha estat possible per que tenim els millors regidors. Un equip que ha estat capaç de despertar la ciutat després de  7 anys de paràlisis de la dreta.

Hui presentem per a la seua aprovació per l’assemblea el millor equip per a fer la Millor Dénia.

Dones i homes compromesos en la seu ciutat.

Persones joves preparades i amb experiència.

Persones amb les idees clares.

Socialistes que han ficat les basses per a la Dénia del futur.

L’equip dels Socialistes de Dénia té un encomana molt clara: executar un projecte de futur per a acabar de modernitzar i donar el salt de qualitat a la nostra ciutat.

És un equip de 21 persones per a fer la Millor Dénia.

Però us vaig a ser molt sincer: no tenim res guanyat, tot al contrari, l’onada de la dreta més intolerant  i reaccionària s’ha instal·lat en Espanya.

Ara més que mai, necessitem l’ajuda i el suport de tots el militants i simpatitzants. No podem tirar per terra el treball que s’ha aconseguit en  estos quatre anys i el que ens queda per fer.

No podem adormir-nos. No ens podem relaxar. Tenim que eixir al carrer i aconseguir un ampli recolzament a la feina feta.

Tenim que aconseguir que entre totes i tots fem la Millor Dénia.

Per a aquest motiu us demane de tot cor un ampli suport a la llista que us presente.

Tenim el millor equip per a la millor Dénia.

Candidatura per La Millor Dénia PSPV-PSOE

 1. Vicent Grimalt

Vicent es el número 1. Es la cabeza visible de este proyecto tan bonito que es “La Millor Dénia”. Es el alcalde que ha hecho posible la mayor transformación de la ciudad en los últimos tiempos. Es un alcalde accesible, cercano y abierto siempre al diálogo. Dénia ha cambiado, pero él no: sigue siendo el mismo, para muchos aún es “Vicent el de la farmàcia”, sigue saliendo a pasear con Lales siempre que puede y sigue disfrutando de la música (ahora ya como espectador), de la lectura y de la ciudad que tanto ama.

 1. Cristina Morera

Con Cris da gusto compartir proyectos. Se ha pasado los últimos 4 años trabajando muy muy duro en Bienestar y Juventud y gracias a ella y a su equipo, ha sido la legislatura en la que más familias desfavorecidas han podido acceder a todo tipo de ayudas. Y con los jóvenes lo ha dado todo. Suya fue la idea del exitoso Túnel de Halloween, Urbajove, la Nit Zombi o la nueva sala de exposiciones para jóvenes. Si le preguntamos por su mejor momento de estos 4 años lo tiene claro: el día que inauguramos la Biblioteca del Carrer Sant Josep y los exitosos eventos de ocio alterativo para jóvenes.

 1. Óscar Mengual

Concejal de Fiestas, de Vivienda, de Participación Ciudadana y del Barrio de La Faroleta-Diana, además de Secretario Comarcal del PSOE. Lo más difícil de trabajar con Óscar es seguirle el ritmo. Es incansable e inteligente a partes iguales, aunque cuando lea que los compañeros le decimos esto se sonrojará un poco. Este abogado de 42 años se ha ganado a pulso durante estos últimos 4 años cada palabra de elogio que le han dirigido incluso desde la oposición (no se prodigan mucho, las cosas como sean). Y es un orgullo para nosotros tenerlo tan cerca y tan motivado para hacer La Millor Dénia.

 1. Maria Josep Ripoll

El trabajo de Maria Josep en estos 4 años salta a la vista. La calle La Mar, Colón, Sandunga, Fontanella, las rotondas de Joan Fuster, la estación provisional de autobuses o la renovada plaza Archiduque Carlos que tanto necesitaba esta ciudad. Con tranquilidad y con firmeza, Maria Josep ha traído orden y transparencia al urbanismo dianense, siempre trabajando por un Plan General que proteja los intereses de la ciudadanía.

Ha hecho muchísimo, pero ella sigue pensando que queda mucho por hacer. Y que los próximos 4 años van a ser decisivos para una Dénia que no puede volver a dormirse.

 1. Paco Roselló

Cuando hace 4 años decíamos que íbamos a darle la vuelta a las cuentas municipales, los que habían llevado a la ruina a Dénia se reían de nosotros. Hoy tienen una risa floja y nerviosa al ver que, de la mano de Paco y su política económica, hemos reducido en 4 millones de euros la deuda con los proveedores, ahorramos cientos de miles de euros al año en gastos y la economía del Ayuntamiento se ha saneado hasta el punto de poder volver a pedir créditos con los que emprender nuevos proyectos para Dénia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here