Protecció Civil del Poble Nou de Benitatxell realitza 343 hores de servei de vigilància forestal

Els voluntaris de Protecció Civil del Poble Nou de Benitatxell han intervingut durant dos mesos, agost i setembre, el llarg de 2128 quilòmetres en les zones de més risc del Poble Nou de Benitatxell, principalment en el Puig Llorença.

forestal

Amb l’arribada de la tardor, es posa fi a la campanya de Prevenció d’Incendis Forestals 2018 activa durant els mesos d’estiu, a causa del gran risc que patixen les zones boscoses per les altes temperatures.

Els voluntaris de Protecció Civil del Poble Nou de Benitatxell han intervingut durant dos mesos, agost i setembre, el llarg de 2128 quilòmetres en les zones de més risc del Poble Nou de Benitatxell, principalment en el Puig Llorença. En concret han realitzat 343 hores de serveo de vigilància forestal amb una subvenció de 5250 euros atorgada per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenrotllament Rural. L’objectiu és la vigilància dissuasòria i l’aplicació de programes d’educació ambiental amb especial incidència en el coneixement del medi forestal.

L’alcalde del Poble Nou de Benitatxell, Miguel Angel García, els ha felicitat personalment. “El treball de Protecció Civil és molt conegut i valorat per valorat per tots els veïns. Els seus uniformes il·lustren la interconnexió entre el voluntariat i la societat. Són persones que dediquen bona part el seu temps al municipi de manera altruista” ha destacat García.

El 2016 va ser un any especialment complicat per l’incendi de setembre i la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil, així com el mapa dels seus 84 hidrants, que van dissenyar, va ser decisiu a l’hora d’impedir que l’incendi botara a les urbanitzacions. Esta ferramenta digital permet als Bombers, Brigada Forestal, Bombers Voluntaris i Protecció Civil localitzar les boques d’incendi de manera ràpida des del seu propi smartphone amb una senzilla aplicació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here