Alaquàs envia un comunicat oficial per a tranquil·litzar a la ciutadania

Preguem que no compartisca i difonga informacions no contrastades i 'bulos' que puguen generar alarma social

L’Ajuntament d’Alaquàs ha enviat un comunicat per a tranquil·litzar a la ciutadania, a causa dels fets ocorreguts aquest matí.

El consistori, vista la intervenció duta a terme pel Cos Nacional de Policia, el dia de hui 23 d’octubre de 2018, a Alaquàs, en la qual ha sigut detinguda una persona per la propagació de l’ideari jihadista a través de les xarxes socials, l’Ajuntament vol fer les següents valoracions:

PRIMER.- Traslladar un missatge de tranquil·litat al conjunt dels veïns i veïnes d’Alaquàs, puix que la intervenció, desenvolupada directament pel Cos Nacional de Policia, fa referència a delictes relatius a la propaganda i la captació i no a delictes de sang.

SEGON.- Aquesta operació desenvolupada simultàniament a Alaquàs i Cocentaina posa de manifest, una vegada més, l’extraordinària labor de les Forces i Cossos de Seguretat i com els sistemes de prevenció i control són efectius. L’operatiu desenvolupat està subjecte a secret de sumari d’acord amb el dictat pel Jutjat Central d’Instrucció número 1 de Madrid.

TERCER.- L’Ajuntament d’Alaquàs ha sigut coneixedor una vegada posat en marxa el referit operatiu, conforme als llits habituals en aquest tipus d’assumptes i la Policia Local d’Alaquàs ha col·laborat amb el Cos Nacional de Policia en tot allò que ha sigut requerit.

QUART.- L’Ajuntament d’Alaquàs vol posar l’accent principalment en l’excel·lent convivència existent en la població i com a fets puntuals com aquest no han d’alterar ni distorsionar la normal convivència ciutadana.

CINQUÉ.- Preguem que no compartisca i difonga informacions no contrastades i ‘bulos’ que puguen generar alarma social. Per a ampliar aquesta informació, des de l’Ajuntament d’Alaquàs remetem als canals de comunicació oficial del Cos Nacional Policia i el Ministeri de l’Interior, que estan informant de manera puntual, a través dels mitjans de comunicació.

Publicitat