Alaquàs inicia unes Festes Majors plenes de música, pólvora i tradició

La localitat celebrarà les seues festes del 30 d'agost al 14 de setembre

Foto: @SomAlaquas

Un any més la localitat de l’Horta Sud es prepara per a viure les seues festes populars. Este matí, l’alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, acompanyat del regidor de Cultura, Fran Evangelista; de la regidora de Festes, Sandra Conde; del regidor de Joventut, Javier Antúnez, i dels representants dels diferents col·lectius festers del municipi, ha presentat el programa de festes amb les diferents actes i activitats que es duran a terme.

Portem treballant molt temps i hui, per fi, s’inicien les nostres festes“. Així ha començat Saura esta presentació, en la qual s’ha mostrat molt agraït amb tots els col·lectius i associacions de la localitat, ja que sense la seua aportació “les festes d’Alaquàs no serien el mateix”. L’alcalde ha convidat a tots els veïns i veïnes a participar en estos dies tan especials, els quals “serveixen per a agafar forces i per a reconnectar-nos amb la gent i així començar el curs amb les piles carregades”. Així mateix, Toni Saura també ha volgut recalcar la importància de “continuar conservant i respectant estes festes” per la seua gran importància per a Alaquàs.

Rovira  

Després de l’alcalde, els diferents representants dels col·lectius -Festeres d’Alaquàs, Confraria Mare de Déu de l’Olivar, Confraria de la Santíssima Creu, Clavaris Sant Miquel, Clavaris del Crist, Clavaris de la Mare de Déu dels Dolors, Amics de la Cordà i Perolers- han tingut la paraula per a explicar quins anaven a ser les seues activitats i actes, per a comentar les ganes que tenien que arribaren estos dies després del treball de tot l’any i per a desitjar unes bones festes a tots i a totes.

En relació al tema de la seguretat després que diversos pobles pròxims a Alaquàs s’hagen vist afectades durant les seues festes per certes baralles, Toni Saura ha recalcat que estan informats sobre este tema, per la qual cosa han reforçat els operatius de seguretat. “Així i tot som optimistes perquè des de principis d’agost no ha ocorregut res similar”, ha comentat.

Així mateix, les festes d’esta localitat comptaran per segon any consecutiu amb punts violeta, els quals estaran durant els actes més multitudinaris. “A més de tècnics especialitzats en igualtat, també comptarem amb voluntaris”, ha explicat l’alcalde.

 

PublicitatJuega Limpio Orihuela