Alaquàs inicia la fase de votació popular del PREFRA 2018

Publicitat
  • L’Ajuntament d’Alaquàs posa en marxa de nou el concurs musical “PREFRA. EMERGENTS 2018” per triar de manera popular les bandes amateur que actuaran enguany al Festival Rock d’Alaquàs que se celebrarà l’1 de setembre al parc de la Sequieta.

L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa una vegada més el concurs musical “PREFRA. EMERGENTS 2018” per tal de seleccionar els grups amateur locals i valencians que enguany participaran en el Festival Rock d’Alaquàs (FRA). Es tracta de la setena edició d’aquest concurs que s’ha consolidat gràcies a l’èxit de participació aconseguit en les últimes edicions i al qual s’han presentat al llarg d’aquests anys més de 150 formacions valencianes.

El concurs es troba en aquests moments en la fase de votació popular a la qual s’han presentat set bandes: Última Sentencia, Linqae, Manhattan, Leya & The GentlemenElenessFilosofobia i Santa matanza. Fins al 18 d’abril, les persones interessades a participar poden triar el grup, banda o solista que més els agrada. A través de la pàgina web www.festifra.net. L’organització i el jurat farà la tria d’1 o 2 grups de les 6 bandes més votades a la fase de votació popular.

PublicitatRovira  

Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu donar la possibilitat a totes les formacions musicals d’Alaquàs i voltants de participar en aquest festival que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs. El FRA s’ha consolidat en els últims anys com un dels festivals de música independent, públic i gratuït més importants que aposta una oferta musical pública on es combinen els grups internacionals i nacionals amb els locals. El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell a un número d’entre 1 a 2 grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d’una forma participativa i oberta.

El guanyador o guanyadors es donaran a conéixer públicament al mes de maig. Aquest dia es publicarà aquesta informació a la web del Festival. L’organització es guarda el dret i opció de, en cas de tindre qualsevol discrepància en el veredicte, dubte o en cas d’igualtat entre grups, realitzar un concert en directe amb la/les bandes que considere.

PublicitatJuega Limpio Orihuela