Detenen a una parella a Alaquàs per robar a una dona 1.100 euros

Quan circulaven en el cotxe amb la víctima l'home va obrir la porta del copilot i entre tots dos la van tirar a la carretera.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut en Alaquàs a una dona i un home de 39 i 51 anys, d’origen espanyol i cubà, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Pel que sembla van sostraure a una dona amb la qual vivien en el mateix domicili uns 1.100 euros. La víctima va ser assistida en un hospital de València de les lesions que presentava.

PublicitatRovira  

Els fets van ocórrer sobre dos quarts d’una del migdia quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer de Alaquàs, on pel que sembla una dona havia patit un robatori amb violència.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van esbrinar que una dona havia sigut víctima d’un robatori amb violència i intimidació per part d’una parella a la qual tenia llogada una habitació en el seu domicili.

Els agents van esbrinar que la parella quan circulaven en el cotxe amb la víctima, l’home va obrir la porta del copilot i entre tots dos la van tirar a la carretera. Moments després, els sospitosos van tornar a per ella i la van pujar al cotxe, i és quan la víctima es va adonar que li havien sostret uns 800 euros.

En arribar al domicili, els va manifestar que abandonaren el seu habitatge, marxant-se tots dos, i va trobar a faltar uns 300 euros que tenia guardats en una habitació.

Els policies van localitzar als sospitosos i després de realitzar diverses comprovacions els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

La víctima va ser assistida en un centre de salut i remesa a un hospital de València. Els detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat