27.4 C
Valencia

Alaquàs reforçarà la seguretat en les festes locals amb més de 100 operatius extraordinaris policials

L'Alcalde d'Alaquàs, Toni Saura i el Subdelegat del Govern a València, José Roberto González han presidit la Junta de Seguretat Local celebrada este dimarts per a abordar, en matèria de seguretat, l'organització i col·laboració entre els diferents cossos i forces de seguretat de l'Estat, durant les Festes Majors d'Alaquàs que començaran aquest divendres 30 d'agost.

- Publicitat -AVL

L’alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Subdelegat del Govern a València, José Roberto González han presidit la Junta de Seguretat Local celebrada este dimarts per a abordar, en matèria de seguretat, l’organització i col·laboració entre els diferents cossos i forces de seguretat de l’Estat, durant les Festes Majors d’Alaquàs que començaran aquest divendres 30 d’agost.

Per a les festes patronals 2019 està previst el reforç de la seguretat amb més de 100 operatius extraordinaris policials que velaran pel correcte desenvolupament dels diversos esdeveniments. En el cas de les celebracions específiques com les discomòbils, es preveu a més,  el reforç i control d’accés amb seguretat privada.

Com en anteriors edicions, enguany s’adoptaran mesures de seguretat passiva amb la instal·lació d’elements fixos en els punts de major concentració de persones per a previndre l’entrada de vehicles. En la mateixa línia s’han revisat i actualitzat els plans de seguretat i evacuació d’edicions anteriors.

A més torna a rebre especial rellevància el Protocol de Violència de Gènere amb el qual  preveu la instal·lació de Punts Violeta en els actes més multitudinaris del programa de les Festes Majors amb la finalitat d’informar sobre possibles agressions sexistes i en cas que fóra necessari acompanyar a les persones als Punts d’Assistència.

Per altra banda, a la reunió es van donar a conèixer les dades actuals relatives a la taxa de criminalitat en el conjunt de poblacions que integren la comisaria de Xirivella, a la que pertany el municipi d’Alaquàs. Segons les últimes estadístiques, les infraccions penals s’han reduït en el primer trimestre de l’any, respecte a l’any 2018, un –12,8%.

A la reunió van estar presents representants de totes les administracions. Per Alaquàs, el portaveu de l’equip de govern, Fran Evangelista, el Regidor d’Urbanisme Jaime Marqués, el Regidor de Desenvolupament Sostenible Sebastian Ruiz i el Comissari de la Policia Local d’Alaquàs, Antonio Carrasco.

Per part de la Policia Nacional de la Comissaria de Xirivella-Alaquàs-Aldaia,  l’Inspector – Cap i Inspector Jose Antonio Pereiro i Cándido Sánchez. La Cap de la Unitat de Violència de Gènere de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana, MªÁngeles Merino i l’Inspector de la Policia Autonòmica, Carlos Santamaria.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Vila-real reactiva el servei d’autobús gratuït a l’UJI

El servei d'autobús gratuït a la Universitat Jaume I reprén la seua activitat habitual dilluns que ve 28 de setembre, coincidint amb...

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.
- Advertisement -

: Valencià