3:46 pm - Saturday, 30 May 2020

Alaquàs crearà fins a un centenar de llocs de treball amb una inversió privada de 20 milions d’euros

- Publicidad -Reciplasa

Amb el desenvolupament d'aquest projecte, l'Ajuntament d'Alaquàs ingressarà 700.000 € en llicències, 100.000 € anuals en IBI, IAE i sòl industrial valorat en 900.000 €

Coronavirus
Escalante GVAMobilitat Matriculació
CastelloTributs CaixaOntinyent Dival
CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

Amb els vots a favor del PSPV, PP, CET i Ciutadans i l’abstenció de Compromís i EU, va quedar aprovat inicialment en sessió plenària el projecte per a la urbanització del Sector VI, situat al costat del polígon els Mollons d’Alaquàs.

Amb una inversió que ascendeix als 20 milions d’euros, la promotora Alondra Serveis Immobiliaris serà l’encarregada de desenvolupar aquest sector contemplat en el Pla General d’Ordenació Urbana d’Alaquàs.

La proposta, segons conveni, abastarà prop de 82.000 m² de nou sòl industrial distribuït en dues noves parcel·les: en la primera d’elles, amb uns 46.817 m² es construirà una gran nau logística (32.000 m²) i una altra amb uns 35.245 m² que serà destinada a la creació de parcel·les per a la construcció de naus de menor grandària.

Quant a l’impacte laboral, la inversió suposarà la creació de 75 llocs de treball durant la realització de les obres i entre 60 i 100 llocs de treball de manera permanent una vegada estiga en funcionament la nau logística que serà construïda. El 50% dels i les persones contractades seran veïns d’Alaquàs o de la zona. Un procés de contractació que es durà a terme en coordinació amb l’oficina de col·locació de l’Ajuntament d’Alaquàs.

A més, amb el desenvolupament d’aquest projecte es preveu que l’Ajuntament d’Alaquàs perceba un ingrés de 700.000 € en llicències, 100.000 € anuals en IBI, IAE i sòl industrial valorat en 900.000 €. De la mateixa manera, l’Ajuntament obtindrà gratuïtament 30.000 m² de sòl en la zona d’horts urbans.

El pla es completarà amb noves millores que afectaran l’entorn més immediat amb la creació de nous carrers i el reasfaltat de les ja existents, substitució de l’enllumenat per nous sistemes d’il·luminació LED, vigilància les 24 hores del dia, l’execució de la xarxa separada de pluvials i clavegueram i un nou bulevard verd amb carril bici.
Es preveu que les obres podrien començar a la fi de 2019, per a finalitzar en un termini d’un any.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Guillamón pregunta a Marco “com farà per a saltar-se el Pativel, contra el qual no va al·legar, i que ara limita els negocis de...

Guillamón: “Sol·licitem que busquen immediatament una solució a un problema que és un fre importantíssim a l'activitat turística de la nostra ciutat"

Benicàssim intensifica els tractaments contra els mosquits actuant de manera diària

L'Ajuntament reitera la sol·licitud a Conselleria per a la realització de tractament aeri.

L’UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l’activitat científica d’instituts i grups d’investigació

L'UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l'activitat científica d'instituts i grups d'investigació

Tres ferits de 18 en una baralla a Torrefiel (València)

Fins al lloc es van desplaçar dos unitats del SAMU. Els serveis mèdics van atendre tres ferits, tres joves de 18 anys.

L’alcalde de Nules proposa saltar-se la llei per a pagar serveis que va contractar sense diners

Intervenció adverteix que és necessari un pressupost per a sufragar un dèficit d'1,3 milions d'euros.

Esta publicació està disponible en : Valencià