Alaquàs instal·la una zona Wifi al mercat municipal

wifi actualitat valenciana

El Consistori ha reforçat també la connexió WIFI de l’Aula d’Estudi i de la Biblioteca Municipal per oferir una connexió més potent, segura i estable

L’Ajuntament d’Alaquàs ha instal·lat una nova zona WIFI al Mercat Municipal. Es tracta d’un compromís assumit amb l’Associació de Venedors i Venedores per oferir un servei més complet a les persones que compren en les seues instal·lacions. El WIFI està obert a totes les persones que es vulguen connectar des del Mercat i ofereix una connexió segura i directa.

PublicitatTroballengua  

A més, el Consistori ha reforçat en els últims dies la connexió WIFI de l’Aula d’Estudi i de la Biblioteca Municipal donada la gran afluència de públic, principalment en èpoques d’estudi. Així, s’ha instal·lat un punt de connexió de fibra simètrica de 300 Mbps.

L’Ajuntament d’Alaquàs ha treballat en els últims anys per adaptar-se als nous reptes de la comunicació 3.0 donant resposta a les necessitats ciutadanes en aquesta matèria. Per això, el Consistori ofereix punts wifi oberts en altres espais públics com són el Centre d’Informació Juvenil El Passatge, per on passen a diari centenars de veïns i veïnes.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana