Alba i Daniela, noves falleres majors de Benaguasil

Benaguasil ja coneix a les que seran les màximes autoritats falleres per al 2020, Alba Ferrer Romero i Daniela Jiménez Sanchis.

Benaguasil ja coneix a les que seran les màximes autoritats falleres per al 2020, Alba Ferrer Romero i Daniela Jiménez Sanchis. Ho revelava l’Alcalde, Ximo Segarra, qui després de rebre de mans de l’inspector de la Policia Local el sobre amb el veredicte del jurat, procedia a realitzar les trucades telefòniques per a comunicar-los a ambdues que havien sigut triades la fallera major i infantil de Benaguasil.

L’acte tenia lloc en el saló de plens del Consistori, on els nervis de l’espera donaven pas a cares d’il·lusió i alegria de les comissions a les quals pertanyen totes dues falleres, així com de familiars i amics.

Després d’això totes dues falleres arribaven a l’Ajuntament per a ser nomenades oficialment, entrant primer en el saló les dues falleres que formaren part de la cort d’honor, Carla AceroCarretero i Jéssica Luque Correa. Tot seguit eren Daniela i Alba qui amb nervis però amb molta il·lusió feien la seua entrada i pronunciaven les seues primeres paraules com a representants de les festes josefinas.

Alba Ferrer, pertany a la comissió Atra Que Tal Blasco Ibáñez i és integrant d’una de les famílies de Benaguasil amb major arrelament faller, mentre que Daniela que és component de la falla El Picaor va reconéixer sentir-se molt il·lusionada i es va mostrar convençuda que com a fallera major infantil representarà a Benaguasil amb molt d’orgull.

ValenciàEspañol